Survival Sport Outdoor Valley

Survival Sport OV

Met meer dan 180 hindernissen

Midden in het recreatiegebied de Rottemeren bevind zich de survivalclub van Outdoor Valley. Wat ooit heel klein begon met een aantal fanatiekelingen in een stuk bos met een paar hindernissen is uitgegroeid tot het mooiste survivalterrein van Nederland!

Meld mij aan

Wil jij eens komen kennismaken met ons survival bos of misschien eens kijken of de survivalsport iets voor jou is?

Proefles

Enthousiast maar nog geen survival ervaring? Je kan een proefles volgen op dinsdagavond 20:00 uur. Tijdens deze proefles kan de gespecialiseerde trainer tevens uw niveau bepalen. 

inschrijven proefles

Waarom Lid worden?

Trainen bij de leukste en gezelligste Survivalclub van Nederland!

Met jouw lidmaatschap kun je onbeperkt gebruik maken van het survivalbos! Daarnaast kun je gebruikmaken van verschillende faciliteiten zoals douches & kleedruimten.

Krijg je ook nog eens korting:

 • 10% korting op horeca
 • 10% korting op salomon schoenen bij de kanoshop
 • Als nieuw lid ontvang je bij je inschrijving eenmalig de gratis Outdoor Valley survival tight t.w.v. €32,50

Meld mij aan

Trainingstijden

Het survivalbos van Outdoor Valley is altijd beschikbaar voor de SSOV leden. Op de volgende dagen hebben we trainingsavonden en begeleid trainen: 

 • Dinsdagavond 20:00 - 21:00 begeleid trainen
 • Woensdagavond 19:00 - 21:00 trainingsavond (horeca en douches open tot 22:00u)
 • Zondagochtend 10:00 - 12:00 trainingsochtend

Survival bond nederland (SBN)

Survival Sport Outdoor Valley is aangesloten bij de Survival Bond Nederland (SBN). Dit betekent dat onze hindernissen gecontroleerd en gekeurd worden door de Parcourcommissie van de SBN.

Om te morgen trainen in het survivalbos van Outdoor Valley is het verplicht om lid te worden van de Survival Bond Nederland. Je bent dan verzekerd voor ongevallen die plaatsvinden tijdens reguliere survivaltrainingen en wedstrijden georganiseerd onder auspiciën van de SBN. Ook ontvangt je 4 x per jaar het bondsblad SUR5ALL. De kosten bedragen €17,50 per jaar. Inschrijven kan via www.survivalbond.nl

Geen lid, wel trainen?

Ben je geen lid, maar wil je wel met een ervaren SSOV'er mee trainen in het survivalbos? Aan de bar van Outdoor Valley zijn dagbandjes ter introductie te verkrijgen voor € 10,- per persoon per keer. Een bandje is slechts één keer geldig en het is niet toegestaan om zonder begeleiding van een ervaren SSOV lid het survival bos te betreden. Eén SSOV lid kan maximaal twee introducees per keer meenemen.

Regelement

Het survivalbos is openbaar en mag door iedereen betreden worden. Echter zijn er wel een aantal regels:

 • De hindernissen mogen alleen gebruikt worden door leden van de SSOV of onder begeleiding van een Outdoor Valley instructeur.
 • Survival Sport Outdoor Valley aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade en/of letsel aan de deelnemers door welke oorzaak of welke aard dan ook. Survival Sport Outdoor Valley is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen.
 • Deelname geschied geheel op eigen risico zie algemene voorwaarden.
 • U dient u zelf aan te melden bij de survivalbond, dit kan via www.survivalbond.nl, zo bent u verzekerd tijdens het trainen op het survivalparcours.
 • Het is verplicht het lidmaatschapsbandje bij je te hebben en indien gevraagd te laten zien aan het Outdoor Valley personeel en/of SSOV leden.

Wat kost het?

€18,50 per maand

 • Eenmalig €30,- inschrijfkosten
 • Jaarabonnement 
 • betalen via automatische incasso

Meld je aan

Proefles?

Weet je nog niet of de Survival Sport iets voor jouw is? Volg dan een proefles

inschrijven proefles

Wist je dat?

Het is fantastisch hardlopen rondom ons survivalbos.

In 'no time' zit je op een mooi trailparcours met flink wat hoogtemeters of ren je langs de Rotte lekker in de natuur. Ideaal dus voor diegene die zich goed wil voorbereiden op survivalwedstrijden, obstacleruns of adventure races.