2019 zit vol veranderingen!

03 januari 2019
2019 zit vol veranderingen!

Het is 2019! Bij het nieuwe jaar horen natuurlijk goede voornemens, doelen en leuke gebeurtenissen om naar uit te kijken. Voor Outdoor Valley staat er een hoop leuks op de planning. Alle grote veranderingen voor Outdoor Valley, Outdoor Valley Wintersport, Outdoor Valley Sports en Zwalker hebben we op een rijtje gezet.

Nieuwe Berghut

De grootse verandering voor Outdoor Valley is natuurlijk de nieuwbouw. Door de brand van vorig jaar april is de hele Berghut verloren gegaan. Hierdoor kwamen we zonder douches, toiletten, kantoor, horeca en heel veel opslag te zitten. In 2019 zal er op de plek van het oude gebouw een nieuwe Berghut herrijzen. Deze wordt twee keer zo groot en een ’tikkeltje’ moderner. Wij zijn super enthousiast over onze nieuwe plek. In de nieuwe Berghut komt onder andere:

Horeca
Bij de start van het nieuwe hoogseizoen nemen we afscheid van de tijdelijke horecaloods. In de vernieuwde Berghut is er veel meer ruimte om te kunnen genieten van een heerlijke lunch, drankje of jullie ontvangst. Door de grote ramen en leuke zithoekjes zal het Outdoor Valley terrein en de klimberg goed zichtbaar zijn waardoor jullie optimaal kunnen genieten. De keuken wordt uitgebreid en gemoderniseerd en er komt een nieuwe menukaart. De kroketten blijven op het menu staan, maar we breiden uit met heerlijke broodjes, soepen en salades.

Kantoor
In de Berghut wordt het nieuwe kantoor gevestigd. Dit betekent dat de tijdelijke portakabins op parkeerplaats snel verdwijnen. Hierdoor zullen er weer meer parkeerplaatsen vrijkomen!

Nieuwe vergaderzaal
Boven de horeca komt er een gloednieuwe vergaderzaal. Naast de tipi’s en onze bestaande vergaderzaal kan er nu dus ook vergaderd worden in de Berghut.

25-jarig bestaan
Naast deze bovenstaande puntjes kan er binnenkort genoten worden van warmere en lichtere ruimtes, meer opslag, een duidelijke receptie en zelfs een uitgeef-raam voor ijsjes en snacks! Al deze grote veranderingen vieren we graag tijdens de opening. Deze gaat gepaard met ons 25-jarig bestaan. Wij zijn trots! Houd onze social media in de gaten voor de datum van deze grote opening.

___

Nog meer nieuwbouw

Ook het pand dat aan de overkant van de Berghut staat wordt vernieuwd. Door het pand te vernieuwen maken we gelijk meer ruimte vrij in de berghut. Dit pand is al bijna afgerond! Vanaf februari kun je hier terecht voor onder andere:

Kleedruimtes en toiletten
Met de komst van zes nieuwe kleedruimtes en twee nieuwe toiletruimtes hebben we onze capaciteit  verdrievoudigd. Je vindt er maar liefst dertig douches en acht toiletten. Mooi toch?!

Buitendouches
Na een modderige activiteit of een plakkerige sportsessie kun je straks weer buiten jezelf afspoelen.

Slaapzaal
Ook de slaapzaal heeft een make-over gehad: deze is gemoderniseerd en vernieuwd. Ze heeft een eigen wc en wastafel en bij ieder bed is een persoonlijk stopcontact geplaatst. Bezoekers kunnen nu na hun activiteit en kampvuurtje lekker warm een bedje induiken.

___

Outdoor Valley Wintersport

Bij de skiberg zullen er ook grote veranderingen plaats gaan vinden. We kunnen helaas nog niet al te veel verklappen. Wat we wel bekend kunnen maken is dat de Splash baan vernieuwd zal worden. Het tuben zal hierdoor nog leuker worden! Onze kinderweide zal ook aangepast worden. Het wordt spannender, leuker en groter!

___

Naast deze veranderingen hebben we natuurlijk nog meer in petto. Samen maken we er een prachtig jaar van. Houd onze website en social media in de gaten voor alle openingsdata, nieuws en acties!