Alleskunner in de keuken

Alleskunner in de keuken

Outdoor Valley is een unieke buitensport locatie voor een onvergetelijke beleving op het gebied van Events, Outdoor en Leisure. Sinds 1994 verzorgen wij een breed aanbod aan arrangementen en activiteiten voor zowel groepen als particulieren. Je kan bij ons van alles ondernemen van peddelen in een kano naar hangen in de touwen van ons survivalbos. Daarnaast is Outdoor Valley ook nog een outdoor fitnessclub waarbij leden 7 dagen in de week kunnen trainen. Ook aan de kleintjes wordt gedacht, al vanaf 7 jaar kunnen zij onder begeleiding van een trainer bij ons komen buitenspelen.

Maar dat is niet alles, er is meer! Naast de locatie Outdoor Valley is er ook Outdoor Valley Wintersport. Hier kunnen onze gasten ervoor kiezen om te skiën, snowboarden of tuben. Deze locatie heeft tevens een skihut. Naast de dagelijkse horeca bezigheden verzorgen wij ook ontbijt, lunch en barbecues. Ook vinden bij ons diverse sportieve evenementen, feesten en bruiloften plaats waarbij wij uiteraard ook horecatoppers nodig hebben!

De uitdaging
Als alleskunner in de keuken ben je een vliegende keep en doe je veel afwisselend werk in onze keuken. Je helpt bij het bereiden van de gerechten en de voorbereidingen hiervoor. Het klaarzetten van het ontbijt, lunches, buffetten of barbecues. Je bent ook verantwoordelijk om de keuken er zo schoon mogelijk uit te laten zien en je bent niet bang om je handen vies te maken. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gestelde regels omtrent hygiëne en HACCP-codes worden nageleefd.

Past dit bij jou?
  • Je bent in staat fysiek werk te verrichten en vindt het een uitdaging om alles schoon en netjes te houden;
  • Je bent een zelfstandige, harde werker en graag actief bezig;
  • Je neemt verantwoordelijkheid;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
Wat krijg je ervoor terug?
  • Een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • Een marktconform salaris;
  • Gezellige collega’s en een goede werksfeer;
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van onze outdoor- en sportfaciliteiten;
  • Werken op een unieke zonovergoten (en soms regenachtige) locatie;
  • Het aantal uren is in overleg, wij zoeken oproep, parttime en fulltime krachten;
Ja, dit is echt iets voor mij!

Lijkt dit de perfecte baan voor jou? Dan vinden wij het leuk om jou te ontmoeten. Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV met een recente foto op het volgende e-mailadres: joyce@outdoorvalley.nlVoor meer informatie kun je ons bereiken op 010 522 13 80