De Ontdekkers

De Ontdekkers
Personen
Gratis voor kinderen t/m 4 jaar
Duur
Dagelijks van 9:00 uur tot 19:00 uur

Voor jonge ontdekkers is er in het Avonturenpark van alles te beleven. Het is de uitgelezen plek om onbevangen en vrij op avontuur te gaan. Hier kun je écht buitenspelen. Kinderen ontdekken spelenderwijs veel over de natuur en zichzelf.

Speciaal voor de kleinste kinderen is er een gratis kleine buitenspeeltuin met bomen, zand en water. Ouders mogen gratis mee het terrein op en houden zelf toezicht. Er zijn voldoende tafels aanwezig om lekker aan te gaan zitten. Tussen de middag kun je blijven lunchen of lekker uitgebreid picknicken in het gras. De picknicktassen zijn verkrijgbaar in Restaurant de Berghut.

Goed om te weten:
  • Natuur- en waterspeeltuin (kinderen t/m 4 jaar gratis)
  • Ouders/verzorgers gaan gratis mee
  • Toegang onder toezicht van een volwassenen

Natuurspeeltuin

Boomstammen, water en zand: buitenspelen zoals dat bedoeld is. De natuurspeeltuin is voor kinderen vanaf 2 jaar. Ouders mogen gratis mee en houden toezicht. Rondom de natuurspeeltuin staan picknicktafels opgesteld waaraan gezeten en gegeten kan worden. Of ga voor een uitgebreide picknick op het grasveld aan het water.

LET OP: Het terrein van Outdoor Valley is omringt door water. Het meenemen van zwembandjes is aan te bevelen.

De natuurspeeltuin is de hele dag geopend.

Piraten trekvlot

Alleen met echte spierballen kom je het water over. Trek samen het vlot over de brede rivier en probeer het droog te houden. Het trekvlot is toegankelijk voor kinderen met een zwemdiploma onder ouderlijk toezicht.

Het piraten trekvlot is de hele dag geopend.

Buddy

Buddy is de mascotte van Outdoor Valley en dagelijks te vinden in het Avonturenpark. Alleen bij regen blijft Buddy binnen. Kom je Buddy tegen dan wil hij graag met je op de foto, een high-five of een knuffel.

Marshmallows roosteren

Buitenspelen is gezond, maar natuurlijk maken we ook tijd voor iets lekkers. Neem je eigen marshmallows en rooster ze mooi goudbruin boven het vuur. De marshmallows zijn verkrijgbaar in het park.

Marshmallows roosteren is niet inbegrepen in de ticketprijs.

Picknicken in het gras

Van al die avonturen krijg je natuurlijk trek. Bij Restaurant de Berghut zijn er goed gevulde picknicktasjes verkrijgbaar.

Het picknicktasje is niet inbegrepen in de ticketprijs.