De Vrijbuiters

De Vrijbuiters
Prijs
Vanaf € 14,75 p.p. per dag (zie ticketshop voor actuele prijzen)
Personen
Van 5 t/m 7 jaar
Duur
Dagelijks van 09:00 uur tot 19:00 uur

Samen met het hele gezin stoere verhalen verzamelen doe je in het Avonturenpark – Outdoor Valley. Trek het Hoge Bergse Bos in per kano of trotseer tientallen hindernissen en plassen vol modder tijdens de Modderrace.

In het Avonturenpark wacht jullie volgende avontuur! Een dag er op uit in de buitenlucht voor het hele gezin. Naast alle verschillende activiteiten die je kunt doen zijn ook onze restaurants geopend. Of ga voor een gezellige picknick op het grasveld. Er is van alles te beleven voor jong en oud.

Toegang voor kinderen is uitsluitend onder toezicht van een volwassenen. Ouders/verzorger die deel willen nemen aan de activiteiten hebben hiervoor een eigen ticket nodig. Ouders/verzorgers die niet deelnemen aan de activiteiten hebben geen ticket nodig. Activiteiten onder begeleiding van een instructeur vinden plaats volgens het dagprogramma.

Goed om te weten:
  • 1 vaste prijs voor alle activiteiten
  • Een hele dag met het gezin op avontuur
  • Gratis toegang voor ouders/verzorger die niet deelnemen aan de activiteiten
  • Toegang voor kinderen is uitsluitend onder toezicht van een volwassenen

Activiteiten

Er zijn heel veel verschillende avonturen te beleven in het Avonturenpark – Outdoor Valley. De activiteiten vinden plaats volgens het dagprogramma. Sommige activiteiten zijn leeftijdgebonden. Vrijbuiters kunnen aan alle activiteiten deelnemers behalve de activiteiten die leeftijdgebonden zijn. Dat zijn; De Modderrace (survivallen) en het klimmen.

Voor een compleet overzicht van alle activiteiten bezoek je deze pagina.