Praktische Informatie

Praktische Informatie
Personen
Kinderen t/m 4 jaar gratis
Duur
Zomervakantie 2024

Een hele dag vol avonturen voor jong en oud beleef je in het Avonturenpark – Outdoor Valley. Om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken hebben we op deze pagina praktische informatie voor je verzameld.

Heb je na het bekijken van deze pagina toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Goed om te weten:
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Voor kinderen en volwassenen
 • Zomervakantie 2024
 • Van woensdag t/m zondag

Openingstijden

Van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag is het Avonturenpark – Outdoor Valley geopend voor jong en oud. De begeleide activiteiten vinden plaats volgens het dagprogramma. Let op: het dagprogramma wordt dagelijks aangepast op het weerbeeld en de verwachte drukte. Het meest actuele dagprogramma vind je vooraan ons terrein op het informatie bord.

Restaurant de Berghut is zeven dagen per week geopend voor lunch en borrel. Voor het diner is de keuken van woensdag tot en met zondag geopend van 17:00 uur tot 21:00 uur. Restaurant de Pannenkoekhut is van woensdag tot en met zondag geopend.

Bereikbaarheid

Outdoor Valley ligt aan de rand van het Hoge Bergse Bos tussen Rotterdam en Den Haag.

Adres 1: Hoeksekade 141, 2661 JL Bergschenhoek (Outdoor Valley)
Adres 2: Rottebandreef 10, 2661 JK Bergschenhoek (Outdoor Valley Wintersport, Net Adventure, Tuben en Restaurant De Pannenkoekhut)

TIP! Je kan ook starten vanaf ‘Outdoor Valley Wintersport’ op de Rottebandreef 10. Hier kan je tuben en springen in Net Adventure. Deze twee activiteiten zijn enkel in de ochtend beschikbaar voor het Avonturenpark.

Je kunt gratis parkeren voor de deur!

Outdoor Valley is met het openbaar vervoer te bereiken. Op de Felyx of vanaf de dichtstbijzijnde bus- of metrohalte (Selma Lagerlöfweg / Hesseplaats) is het zo’n 30 min lopen.
Kijk op www.9292.nl voor actuele vertrektijden en haltes.

Kinderen tot en met 4 jaar en begeleiding gratis

Het Avonturenpark is voor alle leeftijden. Kinderen van 4 jaar of jonger en ouders/verzorgers die niet deelnemen aan de activiteiten hoeven geen entree te betalen.

Kinderen van 4 jaar of jonger mogen gratis gebruikmaken van de natuurspeeltuin. We adviseren om zwembandjes mee te nemen en de kinderen goed in de gaten te houden. Op en rondom het terrein van Outdoor Valley is veel water.

Huisregels

 • Om deel te nemen aan de activiteiten van het Avonturenpark dien je een geldig toegangsbewijs te hebben. Na het inscannen van het toegangsbewijs ontvangt iedere deelnemer een polsbandje. Op vertoon is toegang mogelijk tot het terrein en/of kan er worden deelgenomen aan de activiteiten. Het recht op toegang eindigt bij het verlaten van het park.
 • Betreden van ons park geschiedt geheel voor eigen risico.
 • Kinderen tot 14 jaar wordt toegang tot het park verleend uitsluitend onder begeleiding van een volwassene (minimaal 18 jaar). Zij dienen hun leeftijd te kunnen aantonen.
 • Wij wijzen u er op dat alle ouders en begeleiders van kinderen, groepen en scholen verantwoording dragen voor diegenen die onder hun leiding het park bezoeken. Dit houdt ook in dat ouders en begeleiders aansprakelijk zijn voor schade veroorzaakt door de aan hen toevertrouwden.
 • Ons park wordt zo zorgvuldig mogelijk onderhouden en onze activiteiten en speeltuinen worden voortdurend gecontroleerd en bewaakt. Zit er toch iets niet helemaal pluis, zoek dan gerust contact met één van onze medewerkers.
 • De veiligheidsvoorschriften die door middel van borden dan wel aanwijzingen van ons personeel worden aangegeven, dienen direct en volledig te worden opgevolgd.

 • Verdovende middelen zijn niet gewenst in het park en worden daarom niet getolereerd.
 • Het nuttigen van alcohol is niet toegestaan voor of tijdens uw bezoek aan het park wanneer u wilt deelnemen aan de activiteiten. Alleen fris en fruitig mag er worden deelgenomen aan de avonturen.
 • Het onnodig en moedwillig lawaai maken en hoorbaar gebruik maken van radio’s, telefoons, recorders en andere geluiddragers is niet wenselijk en bederft de sfeer.
 • Het is niet toegestaan om op het terrein van Outdoor Valley eigen consumpties te nuttigen.
 • Ongewenst gedrag, vernieling, fysiek of mentaal geweld naar onze medewerkers of andere bezoekers wordt niet getolereerd.
 • De directie stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing van, of schade aan uw eigendommen.
 • Doe alsof je thuis bent. Samen houden wij de fantastische beleving en sfeer in leven.
 • Kijk hier voor de algemene voorwaarden