Bedankt

Bedankt

Hey avonturier! Bedankt voor je aankoop. Je ticket(s) is/zijn aangemaakt en ontvang je binnen enkele ogenblikken in je mailbox.

Wat leuk dat je binnenkort bij ons op avontuur gaat. Het ticket wat je gekocht hebt mag je uitprinten, maar we willen je vragen het te gebruiken vanaf het scherm van je telefoon. Wist je dat je door elke maand 17 vellen papier minder te printen, je al 324 liter water, 1700 WH aan energie, en 1,75 L CO2 uitstoot bespaart?

De geldigheid van je aankoop staat vermeld op je ticket. Het ticket is geen reservering. Onze verhuurmaterialen zijn beschikbaar op basis van beschikbaarheid. Het kan dus voorkomen dat je even moet wachten. Dat is helemaal niet erg, want wachten kost je niks, je hebt ineens tijd voor een goed gesprek en je kunt ontspannen genieten van het weer. De activiteiten die plaatsvinden onder begeleiding vinden plaats volgens het dagprogramma. Het dagprogramma kan iedere dag net even anders zijn dus houd deze pagina goed in de gaten.

We willen je vragen om voor je komst goed deze praktische informatie door te lezen. Zo start je goed voorbereid aan jouw nieuwe avonturen.

Tot snel!

We hebben hieronder wat informatie verzameld die je vast leuk vind om te lezen.

Outdoor Kampen

Een week vol avontuur beleef je tijdens het Outdoor Kamp. In de zomer-, mei- en herfstvakantie kunnen kinderen tussen de 8 en 18 jaar bij Outdoor Valley op Outdoor Kamp. Het kamp is er met en zonder overnachting en zit vol te gekke activiteiten zoals boogschieten, vlotbouwen, survivallen en nog heel veel meer.

Lijkt het jou leuk om samen met leeftijdsgenoten een week lang buiten te spelen? Wil je een heerlijk weekje zonder ouders op avontuur? Schrijf je dan in voor het outdoor zomer- en herfstkamp van Outdoor Valley!

Adventure Club

Zijn jouw kinderen niet bang om vies te worden en kunnen ze wel tegen een stootje? Ben je opzoek naar een leuke sport die ze buiten kunnen uitoefenen? Dan is de Adventure Club iets voor jullie!

Elke week trainen de kinderen in groepsverband met een vaste instructeur in het survivalbos. Met meer dan 100 hindernissen werken ze aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Survivalrunning leer je bij de Adventure Club! De Adventure Club is er voor kinderen van 6 tot en met 17 jaar.