Bedankt

Bedankt

Bedankt voor het invullen van het formulier. Wij hebben deze ten goede ontvangen.

Het kantoor van Outdoor Valley is open op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur. Wij zullen (indien nodig) proberen binnen 3 werkdagen contact op te nemen. In de tussentijd kun je ons volgen op Facebook, Instagram of Linkedin. We zien je snel #echtbuiten!

We hebben hieronder nog wat leuke informatie voor je verzameld.

Buitenspelen voor jong en oud

Bij Outdoor Valley is van alles te doen! Samen met je familie en vrienden kun je de hele dag naar buiten. Ga bijvoorbeeld kanovaren, klimmen, boogschieten of lasergamen! Ook bedrijven en scholen kunnen bij ons terecht. Voor de kids hebben wij niet alleen leuke kinderfeestjes maar ook outdoor kampen en wekelijkse sportclubs. Gezellig eten buiten de deur, of genieten op het terras? Dan kun je terecht bij het Restaurant de Berghut. Ben je benieuwd naar onze aankomende grote evenementen? Bezoek dan onze evenementenpagina.

Vier de winter bij Outdoor Valley Wintersport

Wist je dat Outdoor Valley niet alleen in de zomer actief is? Op slechts een paar minuten afstand vind je de outdoor skibaan. Hier kun je deelnemen aan verschillende ski- en snowboardcursussen. Weet je niet of het skiën of snowboarden iets voor jou is? Schrijf je dan in voor een gratis proefles. Naast cursussen organiseren wij speciaal voor kinderen ook nog de vakantiecursussen en je kan bij ons ook kinderfeestjes houden. Naast skiën en snowboarden kun je bij de skibaan ook het hele jaar door tuben. Tijdens deze activiteit roetsj je in een opblaasbare band de skibaan af.