Prijs
Vanaf € 59,50 per persoon
Personen
Minimaal 6
Duur
1,5 uur

Kom abseilen van de hoogste kunstmatige klimberg van ons land en breng je team naar grote hoogte. De Monte Cervino is gebouwd naar het evenbeeld van de 4.478 meter hoge Matterhorn in Zwitserland. De berg is een veel beklommen vierduizender in Europa. De Monte Cervino bij Outdoor Valley is maar liefst 34,6 meter hoog.

Aangekomen bij de Monte Cervino krijg je alle benodigde materialen. Na de uitleg is het tijd om de bijna 35 meter hoge wand te beklimmen. Eenmaal boven aangekomen kun je genieten van een prachtig uitzicht over het Hoge Bergse Bos. In de verte zie je de skyline van onze randstad.

Onze instructeurs helpen je om over de rand heen te stappen. Daarna is het aan jou om abseilend weer af te dalen. Je hebt de touwtjes hierbij letterlijk zelf in handen. Een spannende, maar fanatische ervaring om nooit meer te vergeten.

Goed om te weten:
  • Onder begeleiding van onze instructeurs
  • Een goede basisconditie is vereist
  • Een activiteit om nooit meer te vergeten
  • Altijd in combinatie met klimmen
  • Minimale leeftijd 12 jaar

Mix & match

Abseilen is goed te combineren met andere activiteiten of met één van onze vergaderarrangementen. Bekijk welke mogelijkheden er nog meer bij jullie passen en maak er een geweldig outdoor bedrijfsuitje  van!

Combineer jullie dag met een smakelijke maaltijd. Begin de dag met een ontvangst met koffie, thee en gebak, neem een uitgebreide lunchpauze of sluit af met een heerlijke barbecue of buffet. Ook voor een gelegenheidsborrel kunt u bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn als extra optie bij te boeken, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen