Arrow Battle

Arrow Battle
Prijs
Vanaf € 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 6
Duur
1 uur

Arrow Battle kunt u het beste omschrijven als een combinatie van trefbal en paintball. Tijdens het spel, spelen de elementen samenwerken en spanning een rol. 

Er wordt gespeeld met echte bogen en speciale pijlen met zachte schuimpunt, waardoor u geen blauwe plekken krijgt. Eerst gaan jullie onder begeleiding van een instructeur oefenen tijdens het boogschieten. Daarna zetten jullie de maskers op en nemen jullie het in twee teams tegen elkaar op. Welk team als eerste alle doelen uit het veld van de tegenstander schiet of alle tegenstanders weet te raken, wint!

Goed om te weten:
  • Inclusief uitleg en oefenen boogschieten
  • U kunt vies en nat
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00

Arrow Battle is goed te combineren met andere activiteiten of met één van onze vergaderarrangementen. Bekijk welke mogelijkheden er nog meer bij jullie passen en maak er een geweldige dag van!

Eten en drinken

Combineer jullie dag met een smakelijke maaltijd. Begin de dag met een ontvangst met koffie, thee en gebak, neem een uitgebreide lunchpauze of sluit af met een heerlijke barbecue of buffet. Ook voor een gelegenheidsborrel kunt u bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn als extra optie bij te boeken, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen