Mountainbiken

Mountainbiken
Prijs
Vanaf € 23,00 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
Vanaf 1 uur

Op een Cube mountainbike gaat u onder begeleiding van een instructeur op pad. Eerst oefent u uw mountainbike vaardigheden. Als dit goed gaat, gaan jullie het parcours op. Er is voor ieder wat wils. De één blijft op de paden en verbetert zijn techniek, de ander gaat het avontuur aan en volgt de instructeur het parcours op.

Het mountainbike parcours ligt in het Hoge Bergse Bos en biedt een hoop mogelijkheden voor de echte mountainbike liefhebber. Met vele snelle afdalingen, scherpe bochten, steile beklimmingen en enkele vlakke gedeeltes is dit singletrack parcours zeer divers.

 

Goed om te weten:
  • Minimale lengte 1,60 m
  • U kunt vies en nat worden
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen
  • Onder begeleiding van een instructeur

Tarieven

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€23,00 €33,50 €43,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

Mix & Match

Richt de dag in naar uw wensen en combineer het mountainbiken met andere activiteiten of een vergaderarrangement. Bekijk welke activiteiten of vergaderarrangement er bij u past en maak er een geslaagde dag van!

Eten en drinken

Begin de dag met koffie, thee en zoetigheid, neem een uitgebreide lunchpauze of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook voor een gelegenheidsborrel kunt u bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn als extra optie bij te boeken, bekijk hier het aanbod.

Cube mountainbikes

Uniek bij Outdoor Valley is onze samenwerking met het gerenommeerde fietsenmerk Cube. Ieder jaar in januari ontvangen we ruim veertig stuks nieuwe mountainbikes. De fietsen die op dat moment een jaar oud zijn bieden we te koop aan. Het resultaat is dat u op kwalitatief zeer goede mountainbikes kunt rijden.

Bent u nog op zoek naar een goede tweedehands mountainbike? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.