Prijs
Vanaf € 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
1 uur

Eén team, één taak. Als u droog aan de overkant wilt komen, zal er tijdens deze activiteit goed moeten worden samengewerkt en gecommuniceerd.

Onder begeleiding van een instructeur gaat u aan de slag. Met palen, tonnen en netten wordt er een drijvende constructie gebouwd. Gebruik verschillende knopen om het vlot stevig te maken en droog aan de overkant te komen. Aan deze activiteit kunnen verschillende spelelementen worden toegevoegd, ook is het leuk om deze activiteit te combineren met andere activiteiten.

Goed om te weten:
  • U kunt vies en nat worden
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen
  • Onder begeleiding van een instructeur

Tarieven

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

Mix & Match

Richt de dag in naar uw wensen en combineer het vlotbouwen met andere activiteiten of een vergaderarrangement. Bekijk welke activiteiten of vergaderarrangement er bij u past en maak er een geslaagde dag van!

Eten en drinken

Maakt de dag compleet met een keuze uit onze horecamogelijkheden. Begin de dag bijvoorbeeld met een heerlijk kopje koffie of thee en gebak. Lunch vervolgens aan het water en kies voor een echte outdoor lunch of wat dacht u van een middag barbecue? Ook voor een gezellige borrel kunt u bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn als extra optie bij te boeken, bekijk hier het aanbod.    Informatie aanvragen