Donald Wijkniet

Donald Wijkniet

Veranderen doe je niet zittend of achter een bureau. Veranderen doe je bewegend. Energie moet stromen. Geef je creativiteit een kans en stap uit je comfortzone. Donald daagt je fysiek uit, leert je ademen en voelen, hij prikkelt je mindset, biedt je nieuwe inzichten en ondersteunt je in de stappen die je wilt zetten. Vanuit kracht kan je alles!

Donald combineert in zijn aanpak zijn eigen ervaring in business en marketing met lessen uit vechtsport, yoga en persoonlijk effectiviteit. Door ruime ervaring (ruim 40 jaar) in de marketing, vechtsport en ontspanningsmethoden weet hij de juiste combinatie te maken.

Goed om te weten:
  • Prijs op aanvraag
  • Vanaf 10 personen
  • Verschillende trainingen mogelijk
Voorbeeldprogramma

Wil je echt veranderen, oude patronen doorbreken en belemmerende gewoonten afleren? Dat werkt maar op één manier: Uit je comfortzone stappen. Onder professionele begeleiding wordt je uitgedaagd om een week lang alle patronen en gewoonten die je wilt veranderen te doorbreken. Ik daag je fysiek en mentaal uit, waarbij je op zoek gaat  naar je talenten, drijfveren en naar wat je echt wilt.

Voorafgaand word je voorbereid door middel van een workshop en vragen wij tevens huiswerk voor te bereiden. Tijdens de week start je iedere dag op een door ons gekozen locatie (maandag tot en met vrijdag). Een week lang geen alcohol, zo weinig mogelijk suiker en focus op gezond en voedzaam eten. Elke ochtend starten we met een ochtendtraining in de vorm van een bootcamp, waarvan drie binnen en twee buiten plaats vinden. Van donderdag op vrijdagnacht gaan wij een nachtje door. Op donderdag zijn er aansluitende workshop die je tot het uiterste uitdagen om door te gaan en je creativiteit aanspreken. Vrijdagochtend dan weer ‘gewoon’ naar je werk. Vrijdagavond vieren wij het feit dat je de week hebt volgehouden. Daarna het weekend in om bij te komen!

Na deze week ervaar je dat je meer kan en alles langer volhoud dan je ooit had verwacht. Je zult jezelf deze week opnieuw tegenkomen en uitvinden. Aan het einde van de week heb je een nieuw jaarplan en doelstellingen. Wij hebben gewerkt aan de ‘stemmetjes in je hoofd’. Je hebt keuzes gemaakt en ontdekt tot hoeveel je in staat bent.

Na ongeveer een week hebben wij nog een integratie workshop. Hierin helpen wij je alles wat je hebt geleerd en meegemaakt te integreren in je systeem zodat dit blijvend is. Een week die je nooit zult vergeten.

Deze week is goed voor teams om verder te verbinden (teambuilding) en voor het maken van nieuwe plannen. Zowel team doelstellingen als individuele plannen.


Informatie aanvragen

captcha