Evert Heintz

Evert Heintz

Evert Heintz brengt flow in uw organisatie. Om dat te bereiken heeft hij een effectief werkend vitaliteitsmodel ontwikkeld, De Piramide van Inzicht ®, die direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. De toegevoegde waarde voor een organisatie is dat mensen lekkerder in hun vel gaan zitten, waardoor ze productiever en creatiever zijn. De flow neemt toe en mensen hebben meer lol in hun werk.

Door het persoonlijke verhaal van Evert Heintz, gekoppeld aan de concrete toepasbaarheid van het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht®, werken bedrijven graag met Insight Adventure samen. Door de training te combineren met grensverleggende activiteiten (zoals bijvoorbeeld klimmen, abseilen en/of teambuildingsopdrachten) wordt de deelnemer bewust uitgedaagd om het geleerde direct in de praktijk te brengen en uit zijn comfortzone te stappen. Naast trainer, coach en inspirational speaker is Evert Heintz auteur van het inspirerende boek: Een leven lang FLOW.

Goed om te weten:
  • Prijs op aanvraag
  • Maximaal 10 deelnemers
  • Verschillende trainingen mogelijk

Voorbeeldprogramma

Leren om bewust in je kracht te staan en om als mens verantwoordelijkheid te nemen en te leren op welke manier je vitaler in je dagelijkse werk en leven kunt staan.

Gedurende de training krijg je vanuit De Piramide van Inzicht® inspirerend gereedschap aangereikt om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. Tijdens de activiteiten die afgestemd worden op de inhoud van de training kan de deelnemer of het team direct het geleerde toepassen en zelf ervaren hoe je de flow kunt stimuleren. Tijdens de training worden deelnemers actief uitgenodigd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen cirkel van invloed. Door bewust uit je comfortzone in je stretchzone te stappen leer je nieuwe dingen.

Afhankelijk van de wensen van een organisatie wordt de focus gelegd op Teambuilding, Persoonlijke effectiviteit, Mindfulness of een combinatie van deze onderwerpen. 


Ik heb de training van Evert als zeer leuk, ontspannen en positief ervaren. De afwisseling tussen theorie en praktijk houdt het luchtig, maar leerzaam. We hebben als “Team bedrijfsleiders” niet alleen een geslaagde dag gehad, maar ook andere kanten van elkaar leren ontdekken.
EraContour - G. Haisma, Bedrijfsleider

    Informatie aanvragen