Henk Tigelaar

Henk Tigelaar

Wanneer jij je als mens, team en/of organisatie bewust bent van jouw eigen gedrag, kan jij verantwoordelijkheid nemen (of niet) voor wat jij doet en wilt. Oftewel, de verantwoordelijkheid nemen over jouw eigen handelen. Tevens bepaalt jouw manier van communicatie veel. Door inzicht te krijgen in jouw manier van communiceren, maar ook die van de ander(en), kan je mogelijk beter aansluiting vinden om elkaar te begrijpen en gemakkelijker of sneller zaken voor elkaar te krijgen. Een DISC profiel kan hierbij inzicht geven.

De maatschappij is continue onderhevig aan veranderingen en daardoor wij als mens ook. Soms bewust, maar vaak ook onbewust. Het zichtbaar maken van gedrag van personen en/of teams, binnen organisaties en bedrijven staat centraal tijdens mijn programma. Of het nu gaat om assessments/selecties, reorganisaties, fusies of uitbreiding. Het doel is personen en teams effectiever te laten presteren en/of samenwerken, of juist die ene kandidaat te vinden.

De programma’s van STATE-training trachten door middel van een leuk, uitdagend en persoonlijk programma, inzicht in gedrag te geven en/of aanleiding tot verandering hiervan.

Goed om te weten:
  • Prijs op aanvraag
  • Minimaal 4 deelnemers

Voorbeeldprogramma

Het programma zal samengesteld worden naar aanleiding van gesprekken waarbij het doel en de richting bepalend zijn voor de invulling van de dag(en). Kenmerkend voor het programma zijn de actieve elementen/opdrachten, om gedrag zichtbaar te maken. Dit afgewisseld met theorie en/of interactieve gesprekken, maakt dat de deelnemers aan het denken gezet worden en tevens datgene toepassen wat van belang is. De afwisselingen van doen, beleven, ervaren en er over praten met elkaar, maakt dat deze (inter)actieve dag blijft hangen en dus eerder wordt onthouden.

Bij de actieve elementen/opdrachten moet gedacht worden aan kleine team/groepsopdrachten, waarbij iedereen betrokken kan zijn, op wat voor manier dan ook. De ene opdracht zal fysiek iets meer vragen dan een andere, maar men hoeft absoluut geen topsporter te zijn.


    Informatie aanvragen