Robert Douma

Robert Douma

Sinds 1994 houdt Robert zich bezig met mensen inspireren, te helpen hun richting te bepalen, kwaliteiten te ontdekken en zo te mogen bijdragen aan het realiseren van hun persoonlijke en zakelijke doelstellingen.

Gebruikmakend van meditatie technieken van 2500 jaar geleden, managementklassiekers als Stephen R. Covey, Daniel Goleman en Simon Sinek, tot en met de laatste gedragswetenschappelijke onderzoeken. Robert is kritisch en to-the-point maar met groot respect voor het feit dat mensen eigen keuzes maken en recht hebben op wie ze zijn en willen zijn. Uiteindelijk kunnen mensen wel veranderen, maar willen niet veranderd worden.

Goed om te weten:
  • Prijs op aanvraag
  • Combinatie van in- en outdoor activiteiten
  • 1 op 1 training mogelijk
  • Groepen tot 8 personen
Voorbeeldprogramma

Een training is voor Robert geen personeelsuitje of een ‘interessant-casual-dagje-buiten-kantoor-in-een- bosrijke-omgeving-met-een-goede-lunch’. Een training maakt mensen bewust, veroorzaakt soms ‘blauwe plekken’, zet aan tot gedragsverandering, ruimt ‘dingen’ op, levert nieuwe inzichten en zorgt voor meer succes en plezier. Trainen is het opzoeken van grenzen en het op peil houden van vooruitgang. Excellente organisaties en leiders snappen dat en zijn hier iedere dag mee bezig. Je kunt geen betere of andere resultaten verwachten door steeds hetzelfde of meer van hetzelfde te doen. Een training is maatwerk. Daarbij geldt: leren door te ervaren met gebruik van metaforen.


Informatie aanvragen

captcha