Outdoor teambuilding

Outdoor teambuilding
Prijs
Vanaf € 17,00 p.p.
Personen
Minimaal 8
Duur
Vanaf 1 uur

Samenwerken, elkaar leren kennen, vertrouwen en communiceren staan centraal bij outdoor teambuilding. Dit teamtrail programma is op maat aan te bieden. Dat wil zeggen, afhankelijk van uw doelen en wensen zijn er verschillende opdrachten mogelijk.

In overleg met u kunnen we kiezen voor een instructeur of een trainer. Deze kan op verschillende manieren terugkoppeling geven, afhankelijk van uw wensen en doelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij elke opdracht feedback te ontvangen of na een bepaalde tijd. Aan het eind van de outdoor teambuilding heeft u een goed inzicht in de werkwijze van uw team, de onderlinge samenwerking en de communicatie.

Goed om te weten:
  • Onder begeleiding van een instructeur

Outdoor teambuilding op maat!

Outdoor teambuilding bij Outdoor Valley is volledig op maat te maken. Zo kunt u van een uur tot een hele dag actief zijn. Ook kunt u de teamopdrachten combineren met andere activiteiten die Outdoor Valley te bieden heeft. Ook kunt u er voor kiezen de teambuilding activiteit(en) te combineren met een vergaderarrangement of horeca arrangement.

Begin de dag met koffie, thee en gebak, neem een uitgebreide lunchpauze of sluit af met een heerlijke barbecue of buffet bij Restaurant de Berghut. Ook voor een gezellige borrel kunt u bij hier terecht.    Informatie aanvragen