Restaurant de Berghut

Restaurant de Berghut
Duur
Vanaf 4 uur

Het evenemententerrein van Outdoor Valley ligt, aan de rand van Rotterdam, midden in het Hoge Bergse Bos. Dit bos is omringt door een heuvelachtige en groen landschap. Naast verschillende activiteiten kun je hier ook prima terrecht om te vergaderen. Het gloednieuwe hoofdgebouw, de Berghut, heeft een grote en moderne ruimte. Hier zijn (in overleg) veel mogelijkheden om met grote groepen te komen vergaderen. 

Zowel binnen als buiten op het terrein komt het echte outdoor gevoel goed naar voren. Elke vergaderzaal heeft uitzicht om de groene omgeving en de recreërende bezoekers. Aangrenzend aan de Berghut ligt een groot terras. Daarnaast staan ook de tipi’s staan om de hoek. Hierdoor kan een vergaderarrangement gecreëerd worden voor een groot gezelschap. In alle vergaderruimtes zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk die worden aangekleed met een flip-over of beamer.

Combineer jouw vergaderarrangement met verschillende activiteiten en zorg voor een unieke ervaring. Met Teambuilding activiteiten wissel je het vergaderen af met leuke en uitdagende teamopdrachten. Daarnaast zijn er nog vele andere combinaties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor survivallen, boogschieten of kanovaren. Er zijn heel veel mogelijkheden en Outdoor Valley denkt graag met jullie mee!

Goed om te weten:
  • Prijs op aanvraag
  • Vooral geschikt voor grote groepen
  • Combineren met activiteiten

Arrangementen

Onze vergaderarrangementen zijn te boeken vanaf 4 uur (prijs op aanvraag). Alle arrangementen zijn inclusief:

  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Flip-over met stiften

Optioneel bij te boeken:

  • Beamer met projectiescherm | prijs op aanvraag

Bekijk alle informatie over de vergaderarrangementen hier.