Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Dank je wel voor het delen van jouw e-mailvoorkeur!

Geweldig dat je hebt besloten om op de hoogte te blijven van alles wat Outdoor Valley te bieden heeft. Via e-mail zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de meest avontuurlijke activiteiten en evenementen, exclusieve aanbiedingen, acties voor activiteiten en abonnementen, en de planning van aankomende activiteiten en evenementen. Dus blijf verbonden en mis niets van wat er bij Outdoor Valley gebeurt!

Bij Outdoor Valley is er heel veel leuks te beleven, scrol naar beneden voor inspiratie voor leuke uitjes, dagjes weg en gave evenementen!

Kom met vrienden of alleen

Ga op een Cube mountainbike met of zonder begeleiding op avontuur in het Hoge Bergse Bos. We bieden ook een-daagse cursussen aan. Eerst oefenen je even met je mountainbike technische vaardigheden. Als dit goed gaat, ga je het parcours op. Voor iedereen is er wat wils; de een gaat liever alleen op pad en de ander boekt liever een privéles.

Wil je graag zelf mountainbiken? Dat kan, huur hier jouw mountainbike. Kom alleen of met vrienden!

Avontuurlijke uitjes voor het hele gezin

Voor kinderen zijn er vanaf jonge leeftijden al activiteiten te doen. Zo kunnen kinderen vanaf 5 jaar al komen tuben, stap boven kies je een baan, je stapt in de band en zoeft met hoge snelheid door de bocht naar beneden. Tuben is overigens ook erg leuk als het regent! Dan glij je namelijk sneller van de baan. Extra spannend voor de echte waaghals.

Ook kunnen kinderen van 5 t/m 14 jaar komen springen en klimmen in Net Adventure in parcours die enkele meters boven de grond hangt. Door de netten hoef je niet bang te zijn dat je verkeerd valt. Via de glijbaan zoef je weer naar beneden. Boek hier jouw activiteit.

Voor kids die al een zwemdiploma hebben is er nóg meer avontuur om te beleven. Ontdek en overwin een wereld vol uitdagende hindernissen in ons unieke survivalbos.

 

Regenachtige dagen? Geen probleem!

Kom tijdens regenachtige dagen boogschieten. Ontdek de kunst van het handboogschieten onder begeleiding van een instructeur. Laat je verrassen door de adrenaline terwijl je in teams de strijd aangaat. Het doel? Scoor zoveel mogelijk punten en bewijs dat jouw team het ultieme schuttersinstinct bezit! Een onvergetelijke ervaring vol spanning en competitie.

Of kom klimmen in de Monte Cervino met een instructeur!
Kies met de instructeur uit 100+ klimroutes, ontvang technische tips en verleg snel je grenzen onder begeleiding van een ervaren professional! Een avontuur dat zowel fysiek uitdagend als zelfvertrouwen versterkend is.

Boek hier jouw dagje uit.