Brand bij Outdoor Valley – Activiteiten gaan door

20 april 2018
Brand bij Outdoor Valley – Activiteiten gaan door

Op vrijdagochtend 20 april woedde er een flinke brand bij Outdoor Valley. Tot ons verdriet is er een pand op ons terrein, de Berghut, afgebrand. We doen ons uiterste best om Outdoor Valley zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen. We begrijpen dat dit bericht een aantal vragen bij u oproept, daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Laatste update: 25 april 11.30 uur

Wat nu?
Met de ‘Berghut’ is de kern van het bedrijf geraakt. In dit pand was de horeca, het kantoor, de administratie, de server en het klein-sportmateriaal gehuisvest. De omliggende panden zoals de Kanoshop, Klimcentrum Monte Cervino en de loods zijn onaangetast. In het pand van het Noords Centrum, tegenover Outdoor Valley, hebben we ons tijdelijke kantoor kunnen vestigen. Er wordt hard gewerkt aan onze bereikbaarheid. Telefonisch kunt u ons gewoon weer bereiken. Per email verwachten we vandaag of morgen weer bereikbaar te zijn. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de emails die de afgelopen dagen aan onze zijn verzonden niet aangekomen. Wij verzoeken u daarom uw email eind deze week nogmaals naar ons toe te sturen.

Activiteiten gaan door
Er is hard gewerkt om alle activiteiten gewoon door te laten gaan. De geboekte activiteiten van de afgelopen dagen hebben dan ook gewoon plaatsgevonden. Alle activiteiten gaan dus gewoon door, het zij met een kleine aanpassing.

Veiligheid
Het terrein van Outdoor Valley is veilig. Het getroffen gebied is afgezet en we willen iedereen verzoeken deze niet te betreden. Het zicht op het gebouw dat door de brand is verwoest kan als schokkend ervaren worden. Houd hier rekening mee bij de komst naar Outdoor Valley.

Is Outdoor Valley geopend?
Ja, we zijn open. Op ons terrein is een tijdelijke horecakeet geplaatst. Het survivalbos en het buitenterrein zijn ongeschonden. Ook de verhuurlocaties voor het kanoën, kajakken, SUP’en, mountainbiken en steppen zijn niet aangetast. Stroom en internet zijn beperkt beschikbaar. Pinbetalingen zijn vanaf vandaag weer mogelijk.

Gaat mijn boeking door?
De activiteiten kunnen gewoon doorgaan omdat het bos en de meeste materialen ongeschonden zijn. Lukt het onverhoopt niet om uw boeking op exact dezelfde manier door te laten gaan, dan kijken we samen met u naar een alternatief.

Mag ik mijn boeking verplaatsen?
Verplaatsen is niet nodig, wij zorgen ervoor dat alle boekingen, zij het met enige aanpassing, door kunnen gaan. Wilt u toch verplaatsen, dan kan dit in overleg met ons kantoor. Let op: op dit moment hebben wij geen toegang tot de email. Wij kunnen uw email dus ook nog niet lezen en er is een kans dat uw e-mail niet aan zal komen.

Gaan de clubs/trainingen door?
Ja, alle trainingen gaan gewoon door. Verzamelen doen we op het achterterrein (grasveld). Voor de klimclub geldt verzamelen in de klimberg.
Douches en toiletten zijn geplaatst bij het Noords Centrum, tegenover het terrein van Outdoor Valley.

Kan ik parkeren?
U kunt zoals gewoonlijk gratis parkeren voor de deur.

Is het bos open?
Ja. Douches en toiletten zijn geplaatst bij het Noords Centrum, tegenover het terrein van Outdoor Valley.

Is de Kanoshop open?
Ja, de Kanoshop is geopend volgens de bestaande openingstijden. Bestellen via de webshop kan zoals u van ons gewend bent.

Is de Monte Cervino open?
Ja, de Monte Cervino is gewoon geopend zoals u gewend bent.

Kan ik materiaal huren?
Ja, dit is mogelijk. Je kunt hiervoor terecht bij de Kanoshop.

Kan ik douchen?
Ja, douches en toiletten zijn geplaatst bij het Noords Centrum, tegenover het terrein van Outdoor Valley.

Is er horeca?
Ja, er is een tijdelijke horeca ruimte ingericht op ons terrein. Ons terrein is ongeschonden gebleven. Kom daarom vooral langs en geniet van de natuur die momenteel prachtig in bloei staat.

Ik heb horeca bij mijn arrangement geboekt, wat nu?
Deze gaat door, eventueel met een aanpassing.

Kan ik helpen?
Op dit moment maken we inzichtelijk wat er allemaal moet gebeuren. Zodra wij dit overzicht hebben en hulp kunnen gebruiken zullen we dit op de website zetten. Waar we op dit moment het meest mee geholpen zijn is dat iedereen gewoon komt sporten. Wij willen graag gewoon door en hebben jullie hulp daar bij nodig!