FAQ Coronamaatregelen
FAQ Coronamaatregelen

De op dit moment geldende coronamaatregelen kunnen gevolgen hebben voor je bezoek aan Outdoor Valley, Outdoor Valley Wintersport, Klimcentrum Monte Cervino, Kanosport Zwalker en/of Outdoor Valley Sports. Hieronder hebben we de maatregelen voor je op een rijtje gezet.

Tot en met 29 juni zijn deze maatregelen van kracht. Er komt steeds meer ruimte voor sportactiviteiten voor kinderen en volwassenen. Voor onze buitenactiviteiten geldt dat alle activiteiten door kunnen gaan! Voor het binnen klimmen geldt een maximum van 50 personen in de klimhal.

Bij Outdoor Valley is het terras van Restaurant de Berghut geopend maandag en dinsdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en van woensdag t/m zondag tot 20:00 uur. De restaurants van Klimcentrum Monte Cervino en Outdoor Valley Wintersport (de Pannenkoekhut) zijn ook weer open.  Er is ook op alle locaties de mogelijkheid om gebruik te maken van de take-away.

We vertrouwen op je begrip voor deze maatregelen en informeren al onze gasten via deze website over de meest actuele ontwikkelingen.

Laatst bijgewerkt: 14-06-2021 9:00 uur.

Algemeen

Ja, we zijn open. In verband met de maatregelen zijn sommige onderdelen van ons bedrijf tijdelijk aangepast open. Je leest hierover meer in de vragen en antwoorden hieronder.
Draag altijd een mondkapje op zak, in alle binnenruimtes is deze verplicht.

Restaurant de Berghut is 7 dagen per week geopend. Maandag en dinsdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en van woensdag t/m zondag van 09:00 uur tot 20:00 uur. Reserveren kan via onze websites, e-mail of per telefoon.

De Pannenkoekhut is 5 dagen per week geopend. Woensdag t/m vrijdag van 12:00 uur tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 20:00 uur. Reserveren kan via de website.

Outdoor Valley is 7 dagen per week geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur. Voor reserveringen zijn we ook open buiten genoemde openingstijden.

Outdoor Valley Wintersport, de tube- en skibanen zijn geopend op woensdag t/m vrijdag van 12:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag en zondag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Monte Cervino is 7 dagen per week geopend. Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 23:00 uur en zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Iedereen mag in groepsverband sporten. Houd waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van Outdoor Valley (Wintersport) en volg de aanwijzingen van de medewerkers op.

Horeca maatregelen voor de terrassen en restaurants. Maximaal 4 personen per tafel. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. Personen uit 1 huishouden (hetzelfde adres) mogen wel met meer mensen aan tafel zitten. Reserveren is verplicht.

Heeft één van de bezoekers/deelnemers en/of ouders/verzorgers/begeleiders één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Heeft één van de gezinsleden van de deelnemers en/of ouders/verzorger/begeleiders gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.

In de openbare binnenruimtes is het dragen van een mondkapje voor alle aanwezige die ouder zijn dan 12 jaar verplicht. Ook in de klimberg, bij het sporten mag deze af.

Kijken nee, tijdens de trainingen en activiteiten zijn geen toeschouwers toegestaan. Welk kunnen ouders/verzorgers/toeschouwers plaats nemen op één van onze terrassen. Ouders/verzorgers die deelnemen aan de activiteiten vallen niet onder 'toeschouwers' en mogen gewoon blijven.

Outdoor Valley

Ja! Alle activiteitenprogramma's voor kinderen en volwassenen zijn te boeken inclusief horeca gerelateerde producten.

Ja, op dit moment is het terras dagelijks geopend maandag en dinsdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en woensdag t/m vrijdag tot 20:00 uur. Ook ons take-away locket is geopend voor dranken en snacks.

Ja, dat kan. Ga op avontuur als piraat, Robin Hood of indiaan.

Ja, dat kan. Kinderen en volwassenen mogen in groepsverband onder begeleiding van een instructeur sporten.

Ja, dat kan. Tijdens, voor en na de sportactiviteiten dienen bezoekers van 13 jaar en ouder onderling 1,5 meter afstand te houden. Reserveren voor de verhuur is verplicht. Bezoek hiervoor de pagina Familie & vrienden -> Verhuur -> Activiteit

Ja. De kleedkamers, toiletten en douches zijn weer geopend.

Outdoor Valley Wintersport

Ja! We zijn open voor ski- en snowboardlessen en het tuben.

Ja, dat kan! We willen je vragen om te reserveren via outdoorvalleywintersport.nl -> Tuben.

Ja, dat kan! Al onze sportieve kinderfeestjes zijn te boeken.

Ja, vanaf 16 juni kun je plaatsnemen bij ons nieuwe pannenkoekenrestaurant de Pannenkoekhut. In het weekend is het take-away locket geopend voor drankjes en snacks.

Ja. De kleedruimte zijn weer open.

Outdoor Valley Sports

Ja, alle trainingen gaan volgens het rooster door.

Ja! Het survivalbos is geopend. Vooraf aanmelden is verplicht. De tijdsblokken voor deze trainingen staan in het Survivalrun Rooster in GetGrib.

De kleedkamers, douches en toiletten zijn open.

Het terras van Restaurant de Berghut is maandag en dinsdag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en van woensdag t/m zondag tot 20:00 uur. Reserveren is verplicht. Reserveren aan de deur is toegestaan. Ook het take away locket is geopend.

Monte Cervino

Ja, er kan binnen en buiten geklommen worden

Ja je kan weer plaatsnemen op het zonnige terras aan de voet van de berg of in het restaurant.

De kleedkamers, douches en toiletten zijn open.