Coronaproof activiteiten en programma’s
Coronaproof activiteiten en programma’s

In navolging van de aangepaste maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, is Outdoor Valley per direct weer open! We hebben tal van leuke coronaproof activiteiten en programma’s voor jong en oud. Voor alle activiteiten geldt dat we de richtlijnen van het RIVM volgen.

Alle Outdoor Valley locaties zijn aangepast geopend:

Outdoor Valley:

 • Take-away restaurant geopend, met beperkt assortiment.
 • Terras geopend vanaf 1 juni.
 • Restaurant geopend vanaf 1 juni.
 • Verhuur van o.a. mountainbikes en kano’s geopend.
 • De dagkaartjes zijn te boeken.
 • Sporten voor kinderen (niet leden) kan met het Buitensportabonnement.
 • Een aantal van onze kinderfeestjes zijn gewoon te boeken.
 • Programma’s voor vrienden en familie zijn aangepast te boeken. We stellen graag vrijblijvend een programma voor jullie samen.
 • Veel van onze activiteiten voor bedrijven en scholen zijn te boeken. We stellen graag vrijblijvend een programma voor jullie samen.
 • Huur vergaderlocaties mogelijk tot 10 personen.
 • Huur vergaderlocatie mogelijk tot 30 personen vanaf 1 juni.
 • Het zomerkamp en het herfstkamp kunnen onder aangepaste voorwaarden nu geboekt worden.

Outdoor Valley Sports:

Klimcentrum Monte Cervino:

Outdoor Valley Wintersport:

 • Take-away restaurant vanaf 16 mei ieder weekend geopend, met beperkt assortiment.
 • Tuben vanaf 16 mei ieder weekend weer mogelijk.

Kanosport Zwalker:

 • Binnenland cursussen vanaf 11 mei weer van start. Zie de actuele agenda voor het huidige reizen en cursussen aanbod.

Vergunningsplichtige evenementen:

 • Deze zijn in ieder geval tot 1 september uitgesteld.
 • Reeds gekochte tickets krijgen, waar nodig, verlengde geldigheid.
 • Voor de Modderrace wordt een niet vergunningsplichtig alternatief ontwikkeld. Hiervan moet de haalbaarheid eerst getoetst worden.
 • Voor alsnog blijft de Outdoor Valley Survivalrun gepland staan voor 11 oktober 2020.
 • Voor de Outdoor Valley Obstacle Run worden de mogelijkheden bekeken voor een nieuwe datum. Hierover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Ingeplande cursussen, trainingen en reserveringen tot en met 1 juli zullen in overleg worden aangepast om de haalbaarheid te vergroten. Outdoor Valley zal in de komende dagen persoonlijk contact opnemen.

Om een veilig bezoek aan Outdoor Valley te kunnen garanderen hebben we spelregels opgesteld. Voor jullie komst naar Outdoor Valley vragen we jullie deze goed door te nemen:

Toegang alleen tijdens de activiteit of het programma
Kom niet eerder. Kom op tijd, want we kunnen jullie niet eerder of later toelaten. Wanneer het programma is afgelopen moet iedereen het terrein van Outdoor Valley weer verlaten. Na 1 juni zal ons terras weer geopend zijn en mag iedereen weer blijven hangen voor een extra drankje.

Ouders/verzorgers/begeleiders blijven op afstand
De groep wordt ontvangen door een medewerkers van Outdoor Valley. Ouders/verzorgers/begeleiders kunnen plaatsnemen op ons terras. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan en de geldende hygiëne voorschriften dienen te worden nageleefd. Na 1 juni zal het wel weer mogelijk zijn om op ons terras een hapje en drankje af te nemen.

Blijf thuis bij aan het virus gerelateerde klachten
Heeft één van de deelnemer en/of ouders/verzorgers/begeleiders één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft
Heeft één van de gezinsleden van de deelnemers en/of ouders/verzorger/begeleiders gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.

Handen wassen
Was voor je komst thuis allemaal je handen. Na het programma zorgen de instructeurs zorgen dat er gelegenheid is om de handen te wassen.

Houd minimaal 1,5 meter afstand
Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van Outdoor Valley en volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Voor kinderen jonger dan 19 jaar geldt dat ook zij zo veel mogelijk onderling de 1,5 meter afstand moeten nastreven, maar dit is geen vereiste.

Kleed je thuis om
Zorg ervoor dat je thuis omkleed en naar de wc bent geweest.
De kleedruimtes en douches bij Outdoor Valley zijn gesloten. De toilettenruimtes zijn geopend. Daar kunnen ook de handen gewassen worden.

Houd rekening met het weer
Houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Ook bij regen gaan we lekker naar buiten. Laat de kinderen regenkleding meenemen zodat de kleding daaronder droog blijft. Een paartje droge schoenen voorkomt viezigheid in de auto op de terugweg.

Toiletgroepen mogen door maximaal 1 persoon tegelijk worden gebruikt
Op ons terrein en in het sanitair gebouw zijn bordjes geplaatst. Volg de aanwijzingen op deze bordjes. Zo zorgen we dat iedereen op veilige afstand kan blijven.

Restaurant (Outdoor Valley) geopend vanaf 1 juni.
Op 1 juni om 12:00 uur gaat het Restaurant de berghut weer open. Consumpties kunnen tot die tijd worden afgehaald bij het take-away punt vooraan het terrein van Outdoor Valley. Consumpties mogen niet op het terrein van Outdoor Valley (inclusief de Monte Cervino) worden genuttigd. Ouders/verzorgers/begeleiders die iets willen nuttigen kunnen met hun consumpties een rondje wandelen door het prachtige Hoge Bergse Bos. Het restaurant van Outdoor Valley Wintersport zal ook spoedig zijn deuren weer openen. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Laat zo veel mogelijk spullen thuis
Neem alleen mee wat je niet kunt missen. Zo vermijden we dat overdracht via items plaats kan vinden.

Volg de algemene aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie.

We vertrouwen op je begrip voor deze maatregelen en informeren al onze gasten via deze website over de meest actuele ontwikkelingen.

Laatst bijgewerkt: 30-05-2020 14:30 uur.

Outdoor Valley

Ja! In navolging van de aangepaste maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, is Outdoor Valley per direct weer gedeeltelijk open! Kijk voor meer informatie bovenaan deze pagina.

Op 1 juni om 12:00 uur openen we de deuren van Restaurant de Berghut! Tot die tijd kun je gebruik maken van ons take-away loket vooraan ons terrein. We hanteren hier een aangepaste kaart en consumpties dienen buiten ons terrein te worden genuttigd.

Ja, dat kan. Sommige van onze sportieve kinderfeestjes mogen weer doorgaan. Bekijk in ons nieuwsoverzicht (of klik op de link bovenin deze pagina) het aanbod.

Ja, dat kan. Kinderen en volwassenen kunnen vanaf 11 mei komen buitensporten. Klik voor meer informatie op één van de links bovenin deze pagina of neem contact met ons op via de chat op deze pagina.

Daar doen we graag ons uiterste best voor. Ingeplande cursussen, trainingen en reserveringen tot en met 1 juli zullen in overleg worden aangepast om de haalbaarheid te vergroten. Outdoor Valley zal in de komende dagen persoonlijk contact opnemen.

Voor reeds gemaakte reserveringen geldt dat we zorgvuldig willen kijken naar de mogelijkheid om het programma aan te passen conform de richtlijnen van het RIVM. Wij nemen hiervoor contact met jou op. Bij dringende vragen kun je ons op bereiken op 010-522 13 80.

Ja, dat kan. In verband met de hygiëne voorschriften kunnen de wachttijden wat langer zijn dan je van ons gewend bent. Verhuur is alleen mogelijk met maximaal twee personen tegelijk of één huishouden. Kom je met meer personen? Dan dient de rest van de groep op gepaste afstand te blijven alvorens zij aan de beurt zijn.

Nee, in navolging van de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, zijn alle Outdoor Valley evenementen tot en met 1 september 2020 opgeschort. Gekochte tickets krijgen verlengde geldigheid. Houd onze event-kalender in de gaten voor nieuwe data's.

Voor vergunningsplichtige evenementen die gepland staan na 1 september 2020 geldt dat we nauwkeurig kijken naar de haalbaarheid hiervan. Wanneer een evenement wordt verplaatst zullen we dit tijdig communiceren. Gekochte tickets krijgen in dat geval verlengde geldigheid.

Outdoor Valley Wintersport

Ja! In navolging van de aangepaste maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, is Outdoor Valley Wintersport per direct weer gedeeltelijk open! Kijk voor meer informatie bovenaan deze pagina.

Ja, dat kan! Met ingang van 16 mei zijn we ieder weekend en op woensdagmiddag geopend. Wil je zeker zijn van een tubingband? Reserveer dan door op de link te klikken bovenin deze pagina.

Ja, dat kan. De fun- en extreme tubing baan zijn vanaf 16 mei weer ieder weekend geopend. Klik op de link bovenaan deze pagina voor meer informatie of om te reserveren.

Je kunt gebruik maken van ons take-away loket aan de zijkant van ons restaurant. We hanteren een aangepaste kaart en consumpties dienen buiten ons terrein te worden genuttigd.
Vanaf 1 juni is ons terras weer geopend. We streven ernaar om ook ons restaurant weer spoedig te kunnen openen.

Outdoor Valley Sports

Ja! Alle trainingen zijn weer gestart. Vanaf 11 mei mogen alle kinderen/leden weer deelnemen aan de trainingen.

Ja! Vanaf 11 mei zullen alle trainingen volgens het rooster weer starten. Klik voor meer informatie op de link bovenaan deze pagina.

Ja dat kan! Klik hiervoor bovenin deze pagina op het buitensportabonnement. Het buitensportabonnement is er voor kinderen en volwassenen. Voor meer trainingen bezoek je onze website www.outdoorvalleysports.nl.

Ja, dat kan. Kinderen kunnen vanaf 6 mei één of twee keer per week komen buitensporten. Klik hiervoor op de link bovenaan deze pagina of ga naar www.outdoorvalleysports.nl.

Vanaf 11 mei gaat het survivalrunparcours in het bos weer op. Hiervoor gelden aangepaste voorwaarden. Klik hiervoor op de link bovenin deze pagina.

Kleedkamers en douches blijven gesloten. De toiletten zijn beschikbaar.

Let op! Leden van de Adventure-, Klimclub en deelnemers van de Outdoor Valley Sports trainingen dienen omgekleed naar de training te komen en kunnen geen gebruik van maken van de kleedruimtes en douches. Ouders/verzorgers mogen na het afzetten van hun kind niet wachten op het terrein van Outdoor Valley.

Vanaf 1 juni, 12:00 uur, is het mogelijk om op reservering of aanmelding gebruik te maken van ons restaurant en terras. Tot 1 juni kun je gebruik maken van ons take-away loket vooraan ons terrein. We hanteren hier een aangepaste kaart en consumpties dienen buiten ons terrein te worden genuttigd.

Wij hebben al onze leden hierover via de mail geïnformeerd.

Monte Cervino

Ja, de buitenwanden van de Monte Cervino zijn geopend. Klimmen kan alleen op basis van reservering. Reserveren kan door op de link te klikken bovenin deze pagina. Of ga naar onze website www.montecervino.nl.

Kanosport Zwalker

Nee, in navolging van de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, is Kanosport Zwalker, in ieder geval tot 20 mei 2020, gesloten. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden en via mail.

Nee, alle cursussen en reizen die plaatsvinden voor 20 mei 2020 hebben wij helaas moeten annuleren ten behoeve van een ieders gezondheid.

Voor cursussen en reizen, die plaatsvinden voor 20 mei 2020, geldt dat we zorgvuldig willen kijken naar de mogelijkheid om het programma te verplaatsen. Je boeking wordt in ieder geval omgezet in een tegoed om een cursus/reis later dit jaar te volgen (de data hiervan worden nog gepland), de cursus/reis volgend jaar te volgen of kan worden besteed als tegoed in de Kanoshop (www.kanoshop.nl). Hier ontvang je nog een bevestiging van via de mail. Bij dringende vragen kun je ons op bereiken op 010-5298831.

Voor reserveringen na 20 mei 2020 hanteren we onze standaard annuleringsvoorwaarden.