FAQ Coronamaatregelen
FAQ Coronamaatregelen

De op dit moment geldende coronamaatregelen kunnen gevolgen hebben voor je bezoek aan Outdoor Valley, Outdoor Valley Wintersport, Klimcentrum Monte Cervino, Kanosport Zwalker en/of Outdoor Valley Sports. Hieronder hebben we in eenvoudige taal de maatregelen voor je op een rijtje gezet.

De maatregelen hebben gelukkig weinig effect op de sportactiviteiten voor kinderen tot en met 17 jaar. Voor volwassenen geldt dat we in groepjes van vier personen (na 16 maart 2021) activiteiten kunnen blijven aanbieden. Voor privébegeleiding kun je deze pagina bezoeken. Zelfstandige activiteiten zoals klimmen, survivallen en mountainbiken kunnen gewoon plaatsvinden. Voor de verhuur bezoek je deze pagina. Voor deze activiteiten geldt dat ze uitsluitend in groepjes van twee uitgevoerd kunnen worden.

Helaas zijn onze restaurants tijdelijk gesloten. Horeca gerelateerde producten kunnen tijdelijk alleen als take away worden afgenomen.

We vertrouwen op je begrip voor deze maatregelen en informeren al onze gasten via deze website over de meest actuele ontwikkelingen.

Laatst bijgewerkt: 09-03-2021 14:00 uur.

Algemeen

Ja, we zijn open. In verband met de maatregelen zijn sommige onderdelen van ons bedrijf tijdelijk aangepast open. Je leest hierover meer in de vragen en antwoorden hieronder.
Alle binnenruimtes (restaurant, receptie, kleedruimtes, toiletten) zijn gesloten. Jullie worden buiten ontvangen. Kleed je thuis om en ga thuis naar het toilet.
In verband met de avondklok zijn onze openingstijden anders dan je van ons gewend bent.

Toegang tot onze sportcentra is er alleen tijdens de activiteit of het programma. Reserveren kan via onze websites, e-mail of per telefoon. Kom niet eerder. Kom op tijd, want we kunnen jullie niet eerder of later toelaten. Wanneer het programma is afgelopen moet iedereen het terrein weer verlaten.

Gasten worden ontvangen door een van onze medewerkers. Ouders/verzorgers/begeleiders/toeschouwers dienen het terrein daarna te verlaten. Ouders/verzorgers/begeleiders die deelnemen aan de activiteiten mogen vanzelfsprekend wel blijven.

Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van Outdoor Valley en volg de aanwijzingen van de medewerkers op.

Neem alleen mee wat je niet kunt missen. Zo vermijden we dat overdracht via items plaats kan vinden.

Was voor je komst thuis allemaal je handen. Op ons terrein is teven de mogelijkheid de handen te wassen en/of te desinfecteren.

Heeft één van de deelnemer en/of ouders/verzorgers/begeleiders één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Heeft één van de gezinsleden van de deelnemers en/of ouders/verzorger/begeleiders gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.

In de openbare binnenruimtes is het dragen van een mondkapje voor alle aanwezige die ouder zijn dan 12 jaar verplicht.

Nee. Na de start van de activiteiten moeten ouders/verzorgers/toeschouwers het terrein verlaten. Na afloop van de activiteiten mogen zij het terrein weer betreden. Ouders/verzorgers die deelnemen aan de activiteiten vallen niet onder 'toeschouwers' en mogen gewoon blijven.

Outdoor Valley

Ja! Alle activiteitenprogramma's voor kinderen zijn te boeken. Voor volwassenen geldt een maximale groepsgrote van 2 personen. Horeca gerelateerde programma's en producten zijn op dit moment niet te boeken.

Nee, op dit moment zijn het restaurant en het terras gesloten. Ons take-away locket is wel geopend voor dranken en snacks.

Ja, dat kan. Bijna al onze sportieve kinderfeestjes zijn te boeken.

Ja, dat kan. Kinderen tot en met 17 jaar mogen in groepsverband onder begeleiding van een instructeur sporten. Voor volwassenen geldt een maximale groepsgrote van 4 personen (vanaf 16 maart). Voor privébegeleiding verwijzen we je naar Familie & vrienden -> Activiteiten -> Kleine groepen.

Ja, dat kan. Tijdens, voor en na de sportactiviteiten dienen bezoekers van 13 jaar en ouder onderling 1,5 meter afstand te houden. Houd tijdens het huren rekening met het maximaal toegestane aantal personen wat zich mag ophouden in de openbare ruimte. Op dit moment is dat 2. Reserveren voor de verhuur is verplicht. Bezoek hiervoor de pagina Familie & vrienden -> Verhuur -> Activiteit

Nee. De kleedkamers, toiletten en douches zijn momenteel gesloten. Kleed je thuis om en ga thuis naar het toilet.

Outdoor Valley Wintersport

Ja! We zijn open voor ski- en snowboardlessen en het tuben. Op woensdagavond zijn we, in verband met de avondklok, geopend tot 20:00 uur.

Ja, dat kan! We willen je vragen om te reserveren via outdoorvalleywintersport.nl -> Tuben.

Ja, dat kan! Al onze sportieve kinderfeestjes zijn te boeken.

Nee, op dit moment zijn het restaurant en het terras gesloten. In het weekend is het take-away locket geopend voor drankjes en snacks.

Nee. De kleedruimte, verhuurruimte en receptie zijn momenteel gesloten. Kleed je thuis om en ga thuis naar het toilet. Het aantrekken van skimaterialen kan tijdelijk buiten. Bij neerslag wordt er extra overdekte ruimte gecreëerd. Kleed je zo veel mogelijk thuis om en ga thuis naar het toilet.

Outdoor Valley Sports

Ja, alle trainingen gaan door! De trainingen van de klimclub zullen buiten plaatsvinden. Wanneer het weer dit niet toelaat wordt er een alternatieve conditietraining aangeboden.

Ja, alle trainingen gaan volgens het rooster door. LET OP: het rooster is anders dan je gewend bent. De trainingsblokken zijn verruimd en de trainingen zijn digitaal te downloaden op een smartphone. Scan hiervoor de QR code bij de ingang. Voor vragen is er gedurende de trainingstijden één trainer aanwezig.

Ja! Het survivalbos is geopend. Zelfstandig trainen mag alleen in tweetallen (vanaf 16 maart in groepjes van vier). Vooraf aanmelden is verplicht. De tijdsblokken voor deze trainingen staan in het Survivalrun Rooster in GetGrib.
In verband met de avondklok kan er op woensdagavond tot 20:30 uur getraind worden.

De kleedkamers, douches en toiletten zijn momenteel gesloten. Kleed je thuis om en ga thuis naar het toilet.

Helaas is Restaurant de Berghut tijdelijk gesloten. Het take away locket is wel geopend. De 'bakjes' staan tijdelijk bij het take away punt.

Monte Cervino

Ja, er kan geklommen worden in tweetallen. Momenteel is het alleen mogelijk om buiten te klimmen. Reserveren is verplicht en kan via: https://outdoorvalleysports.nl/klimmen-klimcentrum-monte-cervino/
In verband met de avondklok zijn onze openingstijden aangepast. Raadpleeg het rooster in GetGrib voor de beschikbare blokken.

Helaas is het restaurant tijdelijk gesloten. Het take-away locket bij Restaurant de Berghut is geopend voor dranken en snacks.

De kleedkamers, douches en toiletten zijn momenteel gesloten. Kleed je thuis om en ga thuis naar het toilet.

Kanosport Zwalker

Nee, alle cursussen gaan voorlopig niet door tot nader bericht. De reeds ingeschreven deelnemers krijgen persoonlijk bericht.

Alle ingeschreven deelnemers ontvangen persoonlijk bericht over de situatie en de daarbij horende oplossing.