Coronaproof activiteiten en programma’s
Coronaproof activiteiten en programma’s

Vanaf 1 juli worden de coronamaatregelen verder versoepeld. Voor je bezoek aan Outdoor Valley, Outdoor Valley Wintersport, Klimcentrum Monte Cervino, Kanosport Zwalker en/of Outdoor Valley Sports is dat goed nieuws!

Vanaf woensdag 1 juli krijgen we meer ruimte voor sport, activiteiten, uitjes en evenementen. De meeste van de maatregelen, waardoor veel van onze gasten niet konden komende de afgelopen periode, zijn opgeheven. De maatregelen die nog wel gelden hanteren we nog steeds. Iedereen kan weer verantwoord komen genieten van een dagje in de buitenlucht bij Outdoor Valley.

Concreet betekenen de versoepelingen dat georganiseerd sporten zonder afstand te houden weer mag, ook voor volwassenen. Binnen mogen groepen niet groter zijn dan 100 personen (exclusief personeel) en buiten is de maximale groepsgrootte 250 (exclusief personeel). Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen personen van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Onze medewerkers zien hier samen met onze gasten op toe.

Vanaf 1 juli zijn al onze activiteiten en arrangementen voor particulieren, scholen en bedrijven weer te boeken! Ons restaurant is 7 dagen per week geopend. Reserveren is niet verplicht, maar kan via deze pagina.

Klimcentrum Monte Cervino:

Vergunningsplichtige evenementen:

  • Voor de vergunningsplichtige evenementen die geen doorgang hebben kunnen vinden wordt momenteel gekeken naar de mogelijkheden.

Om een veilig bezoek aan Outdoor Valley te kunnen garanderen hebben we spelregels opgesteld. Voor jullie komst naar Outdoor Valley vragen we jullie deze goed door te nemen:

Toegang alleen tijdens de activiteit of het programma
Kom niet eerder. Kom op tijd, want we kunnen jullie niet eerder of later toelaten. Wanneer het programma is afgelopen moet iedereen het terrein van Outdoor Valley weer verlaten. Na 1 juni zal ons terras weer geopend zijn en mag iedereen weer blijven hangen voor een extra drankje.

Ouders/verzorgers/begeleiders blijven op afstand
De groep wordt ontvangen door een medewerkers van Outdoor Valley. Ouders/verzorgers/begeleiders kunnen plaatsnemen op ons terras. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan en de geldende hygiëne voorschriften dienen te worden nageleefd. Na 1 juni zal het wel weer mogelijk zijn om op ons terras een hapje en drankje af te nemen.

Blijf thuis bij aan het virus gerelateerde klachten
Heeft één van de deelnemer en/of ouders/verzorgers/begeleiders één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft
Heeft één van de gezinsleden van de deelnemers en/of ouders/verzorger/begeleiders gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.

Handen wassen
Was voor je komst thuis allemaal je handen. Na het programma zorgen de instructeurs zorgen dat er gelegenheid is om de handen te wassen.

Houd minimaal 1,5 meter afstand
Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van Outdoor Valley en volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Voor kinderen jonger dan 19 jaar geldt dat ook zij zo veel mogelijk onderling de 1,5 meter afstand moeten nastreven, maar dit is geen vereiste.

Douchen en omkleden
De kleedruimtes en douches bij Outdoor Valley zijn vanaf 15 juni weer geopend. Voor alle gemeenschappelijke sanitaire ruimtes geld zoveel mogelijk 1,5 meter afstand bewaken. Voor kinderen t/m 12 jaar is dat niet verplicht. Voor alle andere leeftijdsgroepen moet de 1,5 meter wel gehandhaafd worden.

Houd rekening met het weer
Houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Ook bij regen gaan we lekker naar buiten. Laat de kinderen regenkleding meenemen zodat de kleding daaronder droog blijft. Een paartje droge schoenen voorkomt viezigheid in de auto op de terugweg.

Toiletgroepen mogen door maximaal 1 persoon tegelijk worden gebruikt
Op ons terrein en in het sanitair gebouw zijn bordjes geplaatst. Volg de aanwijzingen op deze bordjes. Zo zorgen we dat iedereen op veilige afstand kan blijven.

Restaurant (Outdoor Valley) 7 dagen per week open.
Op 1 juni om 12:00 uur gingen de deuren van het Restaurant de Berghut weer open. Met een nieuw lunch- en dinerkaart kan je zowel plaatsnemen op het zonnige terras of in het vernieuwde restaurant.

Laat zo veel mogelijk spullen thuis
Neem alleen mee wat je niet kunt missen. Zo vermijden we dat overdracht via items plaats kan vinden.

Volg de algemene aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie.

We vertrouwen op je begrip voor deze maatregelen en informeren al onze gasten via deze website over de meest actuele ontwikkelingen.

Laatst bijgewerkt: 27-06-2020 15:00 uur.

Outdoor Valley

Ja! In navolging van de aangepaste maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, is Outdoor Valley per direct weer volledig open!

Ja, restaurant De Berghut is 7 dagen per week geopend. Van woensdag tot en met zondag is de keuken geopend voor het diner van 17:00 uur tot 21:00 uur.

Ja, dat kan. Al onze kinderfeestjes zijn weer te boeken.

Ja, dat kan. Kinderen en volwassenen mogen vanaf 1 juli weer zonder onderling afstand te houden komen sporten.

Daar doen we graag ons uiterste best voor. Ingeplande cursussen, trainingen en reserveringen tot en met 1 juli zullen in overleg worden aangepast om de haalbaarheid te vergroten. Outdoor Valley zal in de komende dagen persoonlijk contact opnemen.

Voor reeds gemaakte reserveringen geldt dat we zorgvuldig willen kijken naar de mogelijkheid om het programma aan te passen conform de richtlijnen van het RIVM. Wij nemen hiervoor contact met jou op. Bij dringende vragen kun je ons op bereiken op 010-522 13 80.

Ja, dat kan. Tijdens het sporten is onderlinge afstand niet nodig. Voor en na de sportactiviteiten dienen bezoekers van 19 jaar en ouder onderling wel 1,5 meter afstand te houden.

In navolging van de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, zijn alle Outdoor Valley evenementen tot en met 1 september 2020 opgeschort. Gekochte tickets krijgen verlengde geldigheid. We onderzoeken op dit moment wat de mogelijkheden na 1 juli zijn. Houd onze event-kalender in de gaten voor nieuwe data's.

Voor vergunningsplichtige evenementen die gepland stonden na 1 juli 2020 geldt dat we nauwkeurig kijken naar de haalbaarheid hiervan. Wanneer een evenement wordt verplaatst zullen we dit tijdig communiceren. Gekochte tickets krijgen in dat geval verlengde geldigheid.

Outdoor Valley Wintersport

Ja! In navolging van de aangepaste maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, is Outdoor Valley Wintersport per direct weer volledig open!

Ja, dat kan. De fun- en extreme tubing baan zijn vanaf 16 mei weer ieder weekend geopend. De Splashbaan is iedere zaterdag geopend.

Je kunt gebruik maken van ons take-away loket aan de zijkant van ons restaurant. We hanteren een aangepaste kaart en consumpties dienen buiten ons terrein te worden genuttigd.
Vanaf 1 juni zijn ons terras en restaurant weer geopend.

Outdoor Valley Sports

Ja! Alle trainingen zijn weer gestart.

Ja! Alle trainingen vinden volgens het rooster plaats.

Ja dat kan! Tijdelijk hebben we het buitensportabonnement voor kinderen en volwassenen. Voor meer trainingen bezoek je onze website www.outdoorvalleysports.nl.

Ja dat kan! Tijdelijk hebben we het buitensportabonnement voor kinderen en volwassenen. Voor meer trainingen bezoek je onze website www.outdoorvalleysports.nl.

Vanaf 11 mei gaat het survivalrunparcours in het bos weer op. Hiervoor gelden aangepaste voorwaarden. Voor meer informatie bezoek je onze website www.outdoorvalleysports.nl.

De kleedkamers en douches zijn geopend. Er is een beperkte hoeveelheid ruimte beschikbaar in verband met de 1,5 meter afstand die gehouden dient te worden.

Ja! Restaurant de Berghut is zeven dagen per week geopend. Voor een plekje op het terras hoeft niet gereserveerd te worden. Wel dien je je bij aankomst even te melden. Ook voor binnen geldt dat reserveren niet nodig is, maar aanmelden wel.

Monte Cervino

Ja, de buitenwanden van de Monte Cervino zijn geopend. Klimmen kan alleen op basis van reservering. Ga voor meer informatie naar onze website www.montecervino.nl.

Kanosport Zwalker

Nee, in navolging van de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, is Kanosport Zwalker, in ieder geval tot 20 mei 2020, gesloten. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden en via mail.

Nee, alle cursussen en reizen die plaatsvinden voor 20 mei 2020 hebben wij helaas moeten annuleren ten behoeve van een ieders gezondheid.

Voor cursussen en reizen, die plaatsvinden voor 20 mei 2020, geldt dat we zorgvuldig willen kijken naar de mogelijkheid om het programma te verplaatsen. Je boeking wordt in ieder geval omgezet in een tegoed om een cursus/reis later dit jaar te volgen (de data hiervan worden nog gepland), de cursus/reis volgend jaar te volgen of kan worden besteed als tegoed in de Kanoshop (www.kanoshop.nl). Hier ontvang je nog een bevestiging van via de mail. Bij dringende vragen kun je ons op bereiken op 010-5298831.

Voor reserveringen na 20 mei 2020 hanteren we onze standaard annuleringsvoorwaarden.