FAQ Coronamaatregelen
FAQ Coronamaatregelen

De op dit moment geldende coronamaatregelen zullen nagenoeg geen gevolgen meer hebben voor je bezoek aan Outdoor Valley, Outdoor Valley Wintersport, Klimcentrum Monte Cervino, Kanosport Zwalker en/of Outdoor Valley Sports. De nog geldende maatregelen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Vanaf 26 juni 2021 zijn de meeste maatregelen opgeheven. Hierdoor zijn al onze activiteiten en arrangementen weer te boeken.

Ook onze restaurants De Berghut en De Pannenkoekhut zijn weer volledig open.

Laatst bijgewerkt: 05-07-2021 13:00 uur.

Algemeen

Ja, we zijn open.

Restaurant de Berghut is 7 dagen per week geopend. Maandag en dinsdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en van woensdag t/m zondag van 09:00 uur tot 20:00 uur. Reserveren kan via onze websites, e-mail of per telefoon.

De Pannenkoekhut is 5 dagen per week geopend. Woensdag t/m vrijdag van 12:00 uur tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 20:00 uur. Reserveren kan via de website.

Outdoor Valley is 7 dagen per week geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur. Voor reserveringen zijn we ook open buiten genoemde openingstijden.

Outdoor Valley Wintersport, de tubebaan is geopend op woensdag van 14:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag & zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. De skibanen en sommige tubebanen zijn wegens verbouwing gesloten. Kijk op de website van Outdoor Valley Wintersport voor de laatste updates.

Monte Cervino is 7 dagen per week geopend. Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 23:00 uur en zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Iedereen mag in groepsverband sporten. Houd waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van Outdoor Valley (Wintersport) en volg de aanwijzingen van de medewerkers op.

Heeft één van de bezoekers/deelnemers en/of ouders/verzorgers/begeleiders één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Heeft één van de gezinsleden van de deelnemers en/of ouders/verzorger/begeleiders gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.

Nee, het dragen van een mondkapjes is niet verplicht.

Outdoor Valley

Ja! Alle activiteitenprogramma's voor kinderen en volwassenen zijn te boeken inclusief horeca gerelateerde producten.

Ja, op dit moment is het terras dagelijks geopend maandag en dinsdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en woensdag t/m vrijdag tot 20:00 uur. Ook ons take-away locket is geopend voor dranken en snacks.

Ja, dat kan. Ga op avontuur als piraat, Robin Hood of indiaan.

Ja, dat kan. Kinderen en volwassenen mogen in groepsverband onder begeleiding van een instructeur sporten.

Ja, dat kan. Tijdens, voor en na de sportactiviteiten dienen bezoekers van 13 jaar en ouder onderling 1,5 meter afstand te houden. Reserveren voor de verhuur is verplicht. Bezoek hiervoor de pagina Familie & vrienden -> Verhuur -> Activiteit

Ja. De kleedkamers, toiletten en douches zijn weer geopend.

Outdoor Valley Wintersport

Ja! We zijn open voor ski- en snowboardlessen en het tuben.

Ja, dat kan! We willen je vragen om te reserveren via outdoorvalleywintersport.nl -> Tuben.

Ja, dat kan! Al onze sportieve kinderfeestjes zijn te boeken.

Ja, vanaf 16 juni kun je plaatsnemen bij ons nieuwe pannenkoekenrestaurant De Pannenkoekhut.

Ja. De kleedruimte zijn weer open.

Outdoor Valley Sports

Ja, alle trainingen gaan volgens het rooster door.

Ja! Het survivalbos is geopend. Vooraf aanmelden is verplicht. De tijdsblokken voor deze trainingen staan in het Survivalrun Rooster in GetGrib.

De kleedkamers, douches en toiletten zijn open.

Ja, Restaurant De Berghut is weer helemaal open!

Monte Cervino

Ja, er kan binnen en buiten geklommen worden

Ja, je kan weer plaatsnemen op het zonnige terras aan de voet van de berg of in het restaurant.

De kleedkamers, douches en toiletten zijn open.