FAQ Coronamaatregelen

FAQ Coronamaatregelen

Op deze pagina lees je wat de nu geldende coronamaatregelen voor gevolgen hebben voor je bezoek aan Outdoor Valley, Outdoor Valley Wintersport, Klimcentrum Monte Cervino, Kanosport Zwalker en/of Outdoor Valley Sports.

Al onze activiteiten en arrangementen zijn te boeken. Onze restaurants De Berghut en De Pannenkoekhut zijn open voor take away en bezorgen.

Laatst bijgewerkt: 15-1-2022 14:30 uur.

Algemeen

Ja, we zijn open!

Outdoor Valley, Outdoor Valley Wintersport en Monte Cervino hanteren de normale openingstijden.

Restaurant De Berghut is 7 dagen per week geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur voor take away en bezorgen.

Restaurant De Pannenkoekhut is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 12:00 uur tot 17:00 uur en in het weekend van 09:00 uur tot 17:00 uur voor take away.

Heeft één van de bezoekers/deelnemers en/of ouders/verzorgers/begeleiders één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Heeft één van de gezinsleden van de deelnemers en/of ouders/verzorger/begeleiders gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.

Voor alle binnenruimtes en het terras geldt dat er alleen toegang verleend wordt op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code). Dit geldt voor personen van 18 jaar of ouder. Deelnemers die buiten sporten hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen, tenzij zij gebruik willen maken van de faciliteiten binnen zoals de kleedruimtes en toiletten.

Het dragen van een mondkapje is in alle binnenruimtes verplicht. Dit geldt voor personen van 13 jaar en ouder. Tijdens het sporten hoeft er geen mondkapje gedragen te worden.

Nee, toeschouwers zijn op dit moment niet toegestaan. Bezoekers die niet deelnemen aan de activiteiten kunnen genieten van een wandeling in het Hoge Bergse bos. Onze restaurants zijn open voor take away.

Outdoor Valley

Ja! Alle activiteitenprogramma's voor kinderen en volwassenen zijn te boeken. Horeca gerelateerde producten worden aangeboden in take away vorm.

Nee, helaas zijn het restaurant en het terras gesloten. We zijn wel geopend voor take away en bezorging.

Ja, dat kan. Ga op avontuur als piraat, Robin Hood of indiaan.

Ja, dat kan. Er zijn geen beperkende maatregelen meer van kracht voor de sport.

Ja, dat kan. De verhuur is geopend. Reserveren voor de verhuur is verplicht. Bezoek hiervoor de pagina Familie & vrienden -> Verhuur -> Activiteit

Ja. De kleedkamers, toiletten en douches zijn geopend.

LET OP: voor het gebruik van toiletten, kleedruimtes en douches is een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit geldt voor personen van 18 jaar of ouder.

Outdoor Valley Wintersport

Ja! We zijn open voor het skiën en snowboarden, tuben en het Net Adventure. Horeca gerelateerde producten worden aangeboden in take away vorm.

Ja, alle skilessen gaan door.

Ja, dat kan! Je kunt komen vrij skiën door een ticket te boeken via onze website. Of boek een cursus of privéles via outdoorvalleywintersport.nl.

Ja, dat kan! Let op: toeschouwers zijn niet toegestaan. Bezoekers (ouders/verzorgers) die niet deelnemen aan de activiteiten kunnen genieten van een wandeling door het Hoge Bergse Bos.

Ja, dat kan! Horeca gerelateerde producten worden aangeboden in take away vorm. Let op: toeschouwers zijn niet toegestaan. Bezoekers (ouders/verzorgers) die niet deelnemen aan de activiteiten kunnen genieten van een wandeling door het Hoge Bergse Bos.

Nee, helaas zijn het restaurant en het terras gesloten. We zijn wel geopend voor take away.

Outdoor Valley Sports

Ja, alle trainingen gaan door!

Ja! Het survivalbos is geopend. Vooraf aanmelden is verplicht. De tijdsblokken voor deze trainingen staan in het Survivalrun Rooster in GetGrib.

Ja, de kleedkamers, douches en toiletten zijn open.

LET OP: voor het gebruik van toiletten, kleedruimtes en douches is een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit geldt voor personen van 18 jaar of ouder.

Nee, helaas zijn het restaurant en het terras gesloten. We zijn wel geopend voor take away en bezorgen.

Voor trainingen die na 17:00 uur plaatsvinden geldt dat waardevolle spullen niet achter gelaten kunnen worden. We adviseren iedereen waardevolle spullen thuis te laten.

Monte Cervino

Ja, er kan binnen en buiten geklommen worden.

Nee, helaas zijn het restaurant en het terras gesloten. Restaurant de Berghut is geopend voor take away en bezorgen.

Ja, de kleedkamers, douches en toiletten zijn open.

LET OP: voor het gebruik van toiletten, kleedruimtes en douches is een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit geldt voor personen van 18 jaar of ouder.