Coronaproof Bedrijfsuitjes

28 mei 2020
Coronaproof Bedrijfsuitjes

Coronaproof bedrijfsuitjes! Na een lange tijd thuiswerken en aanpassen aan de huidige situatie, komt er langzaam maar zeker ruimte om op avontuur te gaan in de buitenlucht. Voor veel organisaties is het een uitdagende periode, een tijd die veel vraagt van iedereen. Maar het brengt ons ook dichterbij elkaar. Kortom hoogtijd om samen een leuk avontuur te beleven. Veel activiteiten bij Outdoor Valley kunnen weer door gaan!

Dus kom weer kennismaken met je collega’s. Of het nu een “untill we meet again” uitje is of “Here we are again” BBQ of  “Corona proof reünie meeting” borrel of “Opnieuw kennismaken met je collega” activiteit Outdoor Valley denkt graag mee in een welverdiend passend avontuur voor jou en je team.

Natuurlijk wordt er tijdens de coronaproof bedrijfsuitjes rekening gehouden met de geldende hygiëne voorschriften en maatregelen van het RIVM. Om de activiteiten veilig door te laten gaan hebben we spelregels opgesteld. De spelregels vind je terug onderaan deze pagina.

De volgende uitjes zijn coronaproof te organiseren, welk avontuur gaan jullie aan? Zelf andere ideeën laat het ons gerust weten. 

Spelregels

Voor een veilig bedrijfsuitje hebben we een aantal spelregels opgesteld. Voor jullie komst naar Outdoor Valley vragen we jullie deze goed door te nemen en alvast met het team te bespreken.

Handen wassen
Was voor je komst thuis je handen. Na de activiteit zorgen de instructeurs dat de deelnemers de gelegenheid krijgen om hun handen te wassen.

Houd minimaal 1,5 meter afstand
Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van Outdoor Valley en volg de aanwijzingen van de medewerkers op.

Douchen en omkleden
De kleedruimtes en douches bij Outdoor Valley zijn vanaf 15 juni weer geopend. Voor alle gemeenschappelijke sanitaire ruimtes geld zoveel mogelijk 1,5 meter afstand bewaken. Voor kinderen t/m 12 jaar is dat niet verplicht. Voor alle andere leeftijdsgroepen moet de 1,5 meter wel gehandhaafd worden.

Houd rekening met het weer
Houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Ook bij regen gaan we lekker naar buiten. Een paartje droge schoenen voorkomt viezigheid in de auto op de terugweg.

Blijf thuis bij aan het virus gerelateerde klachten
Heeft één van de kinderen en/of ouders/verzorgers één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft
Heeft één van de gezinsleden van de kinderen en/of ouders/verzorger gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.