Coronaproof Kinderfeestjes

30 april 2020
Coronaproof Kinderfeestjes

Na een heel jaar wachten je kinderfeestje niet mogen vieren is niet leuk. Gelukkig komen er langzaam maar zeker meer mogelijkheden voor kinderen om te sporten. Met ingang van 1 juli kunnen alle kinderfeestjes bij Outdoor Valley weer geboekt worden.

Natuurlijk wordt er tijdens de kinderfeestjes rekening gehouden met de geldende hygiëne voorschriften. Om de kinderfeestjes veilig door te laten gaan hebben we spelregels opgesteld. De spelregels vind je terug onderaan deze pagina.

Spelregels

Voor een veilig kinderfeestje hebben we een aantal spelregels opgesteld. Voor jullie komst naar Outdoor Valley vragen we jullie deze goed door te nemen en alvast met de kinderen (en hun ouders) te bespreken.

Ouders blijven op afstand
De kinderen worden ontvangen door de instructeur. Ouders/verzorgers kunnen plaatsnemen op ons terras. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan en de geldende hygiëne voorschriften dienen te worden nageleefd.

Blijf thuis bij aan het virus gerelateerde klachten
Heeft één van de kinderen en/of ouders/verzorgers één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft
Heeft één van de gezinsleden van de kinderen en/of ouders/verzorger gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.

Handen wassen
Was voor je komst thuis allemaal je handen. Na het feestje zorgen de instructeurs zorgen dat de kinderen de gelegenheid krijgen om hun handen te wassen.

Houd minimaal 1,5 meter afstand
Ouders/verzorgers dienen minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van Outdoor Valley te houden. Na 1 juli hoeven kinderen tot en met 18 jaar geen afstand te houden tot elkaar of medewerkers van Outdoor Valley.

Douchen en omkleden
De kleedruimtes en douches bij Outdoor Valley zijn vanaf 15 juni weer geopend. Voor alle gemeenschappelijke sanitaire ruimtes geld zoveel mogelijk 1,5 meter afstand bewaken. Voor kinderen t/m 18 jaar is dat niet verplicht. Voor alle andere leeftijdsgroepen moet de 1,5 meter wel gehandhaafd worden.

Laat zo veel mogelijk spullen thuis
Neem alleen mee wat je niet kunt missen. Zo vermijden we dat overdracht via items plaats kan vinden.

Houd rekening met het weer
Houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Ook bij regen gaan we lekker naar buiten. Laat de kinderen regenkleding meenemen zodat de kleding daaronder droog blijft. Een paartje droge schoenen voorkomt viezigheid in de auto op de terugweg.

Volg de algemene aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie.