Coronaproof Kinderfeestjes

Coronaproof Kinderfeestjes

Na een heel jaar wachten je kinderfeestje niet mogen vieren is niet leuk. Gelukkig komen er langzaam maar zeker meer mogelijkheden voor kinderen om te sporten. Dat betekent dat een aantal van de kinderfeestjes bij Outdoor Valley weer door kunnen gaan!

Natuurlijk wordt er tijdens de kinderfeestjes rekening gehouden met de geldende hygiëne voorschriften. Om de kinderfeestjes veilig door te laten gaan hebben we spelregels opgesteld. De spelregels vind je terug onderaan deze pagina.

Wil jij (alsnog) je feestje vieren? Kies dan uit één van deze sportieve, avontuurlijke en super leuke feestjes!

Voor kinderen van 5 t/m 8 jaar:

Spelregels

Voor een veilig kinderfeestje hebben we een aantal spelregels opgesteld. Voor jullie komst naar Outdoor Valley vragen we jullie deze goed door te nemen en alvast met de kinderen (en hun ouders) te bespreken.

Toegang alleen tijdens het feestje
Kom niet eerder. Kom op tijd, want we kunnen jullie niet eerder of later toelaten. Na het feestje is er helaas geen ruimte om nog even te blijven hangen en moet iedereen weer richting huis.

Ouders blijven op afstand
De kinderen worden ontvangen door de instructeur. Ouders/verzorgers kunnen plaatsnemen op ons terras. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan en de geldende hygiëne voorschriften dienen te worden nageleefd.

Blijf thuis bij aan het virus gerelateerde klachten
Heeft één van de kinderen en/of ouders/verzorgers één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft
Heeft één van de gezinsleden van de kinderen en/of ouders/verzorger gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.

Handen wassen
Was voor je komst thuis allemaal je handen. Na het feestje zorgen de instructeurs zorgen dat de kinderen de gelegenheid krijgen om hun handen te wassen.

Houd minimaal 1,5 meter afstand
Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van Outdoor Valley en volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Voor kinderen jonger dan 19 jaar geldt dat ook zij zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand moeten nastreven, maar dit is geen vereiste.

Kleed je thuis om
Zorg ervoor dat je thuis omkleed en naar de wc bent geweest.
De kleedruimtes en douches bij Outdoor Valley zijn gesloten. De toilettenruimtes zijn geopend. Daar kunnen ook de handen gewassen worden.

Houd rekening met het weer
Houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Ook bij regen gaan we lekker naar buiten. Laat de kinderen regenkleding meenemen zodat de kleding daaronder droog blijft. Een paartje droge schoenen voorkomt viezigheid in de auto op de terugweg.

Toiletgroepen mogen door maximaal 1 persoon tegelijk worden gebruikt
Op ons terrein en in het sanitair gebouw zijn bordjes geplaatst. Volg de aanwijzingen op deze bordjes. Zo zorgen we dat iedereen op veilige afstand kan blijven.

Restaurant gesloten. Alleen take-away
Het restaurant is gesloten. Consumpties kunnen worden afgehaald bij het take-away punt vooraan het terrein van Outdoor Valley. Consumpties mogen niet op het terrein van Outdoor Valley (inclusief de Monte Cervino) worden genuttigd. Ouders die iets willen nuttigen kunnen  met hun consumpties een rondje wandelen door het prachtige Hoge Bergse Bos.

Laat zo veel mogelijk spullen thuis
Neem alleen mee wat je niet kunt missen. Zo vermijden we dat overdracht via items plaats kan vinden.

Volg de algemene aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie.