Dagje uit met Pinksteren

26 mei 2020
Dagje uit met Pinksteren

Een dagje uit met Pinksteren voor het hele gezin vind je bij Outdoor Valley! Geniet van het heerlijke weer en ga op avontuur met de strippenkaart! Neem plaats op ons terras of in het restaurant en maak er een complete dag van. Natuurlijk zijn al onze faciliteiten ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

Heel het Pinksterweekend, van zaterdag tot en met maandag, kun je bij Outdoor Valley aan allerlei activiteiten deelnemen! Met onze Pinkster-strippenkaart kun je gaan SUPpen, kanovaren, mountainbiken, boogschieten, tuben en disc golven. Daarnaast is er een bonus strip voor een broodje naar keuze + gratis frisdrank.

De Pinkster-strippenkaart is van zaterdag t/m maandag te gebruiken tijdens Pinksteren. SUPpen, kanovaren, mountainbiken en disc golven kan zelfstandig. Het boogschieten en tuben is onder begeleiding van een instructeur (het tuben is alleen mogelijk op zaterdag en zondag). Met de strippenkaart bepaal jij zelf welke activiteiten je wilt doen, hoe vaak je ze wilt doen en met wie. Je hoeft dus niet alles een keer te doen, maar je kunt zelf heel veel verschillende combinaties maken. De kaart kost € 35,- en is persoonsgebonden. Strippen delen met bijvoorbeeld vrienden en familie mag wel. Zo kun je met het hele gezin genieten van een dagje buiten bij Outdoor Valley.

Pinkster-strippenkaart met korting! Bij iedere besteding van €10,- in de horeca krijg je 10% korting op de Pinkster-strippenkaart (alleen op 1 juni). Je krijgt deze korting alleen in ons restaurant of op het terras.

De strippenkaart heeft 8 strippen. Aan de kaart zijn 6 activiteiten gekoppeld met elk een eigen waarde, namelijk:

  • 1 uur zelfstandig SUPpen  –  1 strip
  • 1 uur zelfstandig kanovaren (2p. per kano)  –  2 strippen
  • 1 uur zelfstandig mountainbiken  –  2 strippen
  • 1 uur Zelfstandig disc golven-  1 strip
  • Boogschieten  –  1 strip
  • 30 min tuben – 1 strip

De Pinkster-strippenkaart is verkrijgbaar bij de bar zo lang de voorraad strekt.

Activiteiten overzicht

SUP’pen
Zaterdag t/m maandag binnen onze openingstijden. Een zwemdiploma is aanbevolen. Minimum leeftijd is 12 jaar. Tot 16 jaar is toestemming van een volwassene nodig.

Kanovaren
Zaterdag t/m maandag binnen onze openingstijden. Een zwemdiploma is aanbevolen. T/m 12 jaar is begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) verplicht. Tot 16 jaar is toestemming van een volwassene nodig.

Disc golven
Zaterdag t/m maandag binnen onze openingstijden.

Boogschieten
Zaterdag t/m maandag tussen 10:00 en 17:00 (vrije inloop). Minimum leeftijd is 5 jaar.

Mountainbiken
Zaterdag t/m maandag binnen onze openingstijden. T/m 12 jaar is begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) verplicht. Tot 16 jaar is toestemming van een volwassene nodig. Minimale lengte voor mountainbiken 1,60 m.

Tuben
Tuben kan op zaterdag en zondag binnen de openingstijden. Minimum leeftijd is 5 jaar. Let op: deze activiteit vind plaats bij onze locatie Outdoor Valley Wintersport (Rottebandreef 10)

Spelregels

1. Deze strippenkaart is niet inwisselbaar voor contanten.
2. De kaart is persoonsgebonden, de kaarthouder mag zijn/haar strippen wel delen met anderen. Dit kan alleen als de kaarthouder zelf aanwezig is.
3. De strippenkaart kun je gebruiken zoals hierboven aangegeven. Het gebruik van kano’s, mountainbikes en SUP’s is altijd op basis van beschikbaarheid. Onze actuele openingstijden vindt je onderaan de website.
4. Reserveren is voor bovenstaande activiteiten niet mogelijk. Vol = vol.
5. Outdoor Valley is niet aansprakelijk voor het kwijtraken, vergeten of diefstal van eigendommen.
6. Voor en tijdens het sporten is alcoholgebruik niet toegestaan.
7. Het is niet toegestaan eigen etenswaren en consumpties mee te nemen en te nuttigen op het terrein van Outdoor Valley.
8. Tijdens de wateractiviteiten adviseren wij schoenen te dragen.
9. Volg onze corona maatregelen op.
10. Voor de aankoop van een strippenkaart teken je onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.