Eerste horeca medewerker

Eerste horeca medewerker

Outdoor Valley is een unieke buitensport locatie voor een onvergetelijke beleving op het gebied van Events, Outdoor en Leisure. Sinds 1994 verzorgen wij een breed aanbod aan arrangementen en activiteiten voor zowel groepen als particulieren. Je kan bij ons van alles ondernemen van peddelen in een kano naar hangen in de touwen van ons survivalbos. Daarnaast is Outdoor Valley ook nog een outdoor fitnessclub waarbij leden 7 dagen in de week kunnen trainen. Ook aan de kleintjes wordt gedacht, al vanaf 7 jaar kunnen zij onder begeleiding van een trainer bij ons komen buitenspelen.

Maar dat is niet alles, er is meer! Naast de locatie Outdoor Valley is er ook Outdoor Valley Wintersport. Hier kunnen onze gasten ervoor kiezen om te skiën, snowboarden of tuben. Deze locatie heeft tevens een skihut. Naast de dagelijkse horeca bezigheden verzorgen wij ook ontbijt, lunch en barbecues. Ook vinden bij ons diverse sportieve evenementen, feesten en bruiloften plaats waarbij wij uiteraard ook horecatoppers nodig hebben!

De uitdaging
Deze vacature daagt je uit om operationeel actief mee te werken in het horecateam. Samen met het team zorg jij voor de ultieme gastvrijheidsbeleving. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het horecateam waarbij je actief meewerkt. Daarnaast zie je erop toe dat de werkzaamheden op de juiste wijze worden uitgevoerd, de regels en werkvoorschriften worden nageleefd en coacht de medewerkers waar nodig. Je weet in drukte je hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren.

Past dit bij jou?
  • Je beschikt over sociale- en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent al een aantal jaren werkzaam in de horeca en hebt ervaring met leidinggeven;
  • Je kan goed omgaan met werkdruk en veranderingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar, werken in het weekend is voor jou geen probleem;
  • Je beschikt over eigen vervoer;
Wat krijg je ervoor terug?
  • Een afwisselende en uitdagende functie binnen een groeiend en ambitieus bedrijf;
  • Een marktconform salaris;
  • Veel afwisseling in het werk;
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van onze outdoor- en sportfaciliteiten;

 

Ja, dit is echt iets voor mij!

Lijkt dit de perfecte baan voor jou? Dan vinden wij het leuk om jou te ontmoeten. Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV met een recente foto op het volgende e-mailadres: joyce@outdoorvalley.nlVoor meer informatie kun je ons bereiken op 010 522 13 80