Halloween

Halloween

Outdoor Valley is giftig! Felle kleuren, rook en zombies zijn het resultaat. Leer overleven in een wereld vol zombies door op 27 oktober een Halloween zombietraining te volgen! 

Training
Wat is er gebeurd bij Outdoor Valley? Het terrein ziet er spookachtig uit en er lopen allemaal zombies rond! Help ons uit de brand door een zombietraining te volgen. De instructeurs die nog niet besmet zijn helpen jou met deze training. Leer jezelf verdedigen met pijl en boog, sluip ontzichtbaar door het bos, tokkel over de giftige rivier en zorg dat de zombies jou niet te pakken krijgen.

Tegengif
Heb je de training voltooid en een volle strippenkaart verzameld? Dan kun je aan de slag met het tegengif. Vergeet deze dan niet in te nemen, anders verander jij straks ook in een zombie!

Tijden en data
Halloween bij Outdoor Valley vier je op zaterdag 27 oktober. Tussen 18:00 uur en 19:00 uur word je begeleid door het laatste beetje daglicht en zijn de zombies minder angstaanjagend. De echte griezels blijven nog diep in de bossen verscholen. Na 19:30 uur word de nacht donkerder en de avond nog enger! Je hebt tot 21:00 uur om je zombietraining te voltooien.

Prijzen tickets
Tot 15 oktober vroegboekkorting – € 10,00 p.p.
Vanaf 16 oktober normale prijs: € 11,50 p.p.
Aan de deur: € 12,50 p.p.
Volle kaart = nog een keer het rondje voor € 5,00 p.p.

Ouders lopen gratis mee.

Let op: Op zaterdag 27 oktober is online verkoop niet meer mogelijk. Je kunt tussen 18:00 en 20:00 langskomen bij Outdoor Valley om een kaartje aan de deur te kopen. Tot vanavond!

Leeftijd
Onze Halloween is voor kinderen vanaf 5 jaar.

We zien je graag de 27ste in jouw spooky outfit bij onze zombietraining!