Halloween Griezelcircus!

Halloween Griezelcircus!

Outdoor Valley is veranderd in een spookachtig circus! Clowns, acrobaten en goochelaars dwalen over het terrein. Altijd al een keer willen meedoen met het circus? Kom op vrijdag 1 november de Halloween griezel circustraining volgen!

Circustraining
Wat is er gebeurd bij Outdoor Valley? Het terrein ziet er spookachtig uit en er lopen allemaal circusgriezels rond! Durf jij het aan om de circustraining te volgen? Kom langs en verlaat aan het einde van de avond het terrein als echte clown of acrobaat. De instructeurs helpen jou graag met deze training. Leer schieten met echte pijlen, zweef over het water met de tokkel, speel in het griezelbos en maak een spannende kanotocht in het donker. Laat je vooral niet bang maken en zorg dat je uit de handen blijft van de circusgriezels.

Diploma
Heb je alle activiteiten gedaan en een volle strippenkaart verzameld? Dan ben je officieel geslaagd voor de circustraining en ontvang jij je circusdiploma!

Leeftijd
Onze Halloween is voor kinderen vanaf 5 jaar.

We zien je graag op vrijdag 1 november in je griezeloutfit bij onze circustraining! Degene met de meeste originele outfit maakt kans op een leuke prijs!

Tijden en data

Halloween bij Outdoor Valley vier je op vrijdag 1 november. Tussen 18:00 uur en 19:00 uur word je begeleid door het laatste beetje daglicht en zijn de circusfiguren minder angstaanjagend. De echte freaks blijven nog diep in de bossen verscholen. Na 19:30 uur wordt de nacht donkerder en de avond nog enger! Je hebt tot 21:00 uur om het circus te ontdekken.

Prijzen tickets

Early Bird ticket: € 10,50 p.p.
Online ticket: € 12,50 p.p.
Aan de deur: € 15,00 p.p.
Volle kaart = nog een keer het rondje voor € 5,00 p.p.

Ouders lopen gratis mee.

Let op: Op vrijdag 1 november is online verkoop niet meer mogelijk. Je kunt tussen 18:00 en 20:00 langskomen bij Outdoor Valley om een kaartje aan de deur te kopen. Tot vanavond!