Modderrace

Modderrace

 

Ben jij tussen de 4 en de 12 jaar en durf jij de Modderrace van 2,5 kilometer door het Hoge Bergse Bos aan? Kom dan met je vriendjes of klasgenootjes naar de Modderrace! Onderweg kom je meer dan 20 hindernissen en heel veel modder tegen! De race is leuk voor zowel de kleinste kinderen als de wat oudere kids.

Voor particuliere deelname gelden de volgende voorwaarden:

  • Voor kinderen zonder zwemdiploma is 1 op 1 begeleiding van een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is 1 op 1 begeleiding van een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen vanaf 7 jaar is 1 op 4 begeleiding van een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen vanaf 9 jaar is 1 op 8 begeleiding van een volwassene verplicht.

Wanneer?
De kaartverkoop voor zondag 24 juni is gesloten. Je bent van harte welkom op woensdag 27 juni vanaf 13:30 uur én vrijdag 29 juni vanaf 14:00 uur. Nieuwe startvakken worden geopend op basis van het aantal aanmeldingen.

Wat kost het?
Als je van te voren boekt, kost de Modderrace € 10,95 per kind en er mag één begeleider per kind gratis mee! We raden je aan om van te voren te reserveren, want vol=vol! Kaartjes aan de deur kosten €12,50 per persoon, begeleiders zijn nog steeds gratis. Let op: zondag is uitverkocht! Voor woensdag en vrijdag zijn er nog enkele tickets beschikbaar.

Modderburger
Op zondag 24 juni en op woensdag 27 juni bieden we een speciale Modderburger aan, voor of na de race. De Modderburger is een heerlijk kip burger met een grote klodder modder en kost €4,25. Wil je als ouder ook een burger mee-eten? Kies dan voor de optie extra Modderburger. De Modderrace is voor particulieren te boeken via onderstaande knop.

BSO’s en basisscholen
Voor BSO’s en basisscholen is de Modderrace onder begeleiding van Outdoor Valley instructeurs. De race voor BSO’s en basisscholen kan buiten de particuliere tijden plaatsvinden en er zijn verschillende acties om te blijven eten. Indien je dit wilt reserveren willen we je vragen contact op te nemen met Milon op 010-5221380 of via milon@outdoorvalley.nl