Prijs
Vanaf € 15,00
Personen
Voor kids onder begeleiding van een volwassene
Duur
Zondag 30 juni 2024

Op zondag 30 juni 2024 organiseert Outdoor Valley, naar aanleiding van Internationale Modderdag, de Outdoor Valley Modderrace! De Modderdag is ooit in Nepal bedacht om kinderen de noodzakelijke positieve natuurervaringen te geven. Het is leerzaam en leuk; daarom doen wij hier graag aan mee!

De Modderrace is meer dan 2 kilometer lang en heeft 22 hindernissen. De mudrun is leuk voor zowel de kleinste kids, als de wat oudere jeugd. De race staat in het teken van modder en plezier. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen meedoen samen met bijvoorbeeld hun vader, moeder, opa, oma, oom of tante!

Goed om te weten:
  • 2220 meter lang
  • Zondag 30 juni 2024
  • Boek tot 13 juni het Modderrace T-shirt bij je ticket!
  • Een uitje voor het hele gezin
  • In het prachtige Hoge Bergse Bos

Tickets Modderrun

Early Birds Fase 2 Fase 3 Dagverkoop
12 mei t/m 12 juni 13 juni t/m 20 juni 21 juni t/m 27 juni 30 juni
€ 15,00 € 16,00€ 17,00 € 19,00

Bestel je voor 13 juni, vergeet dan niet het Modderrace t-shirt bij te bestellen! Bestel je de tickets later? Dan is er op de dag zelf nog een beperkt aantal T-shirts verkrijgbaar. Let op: op = op!

Wil je graag met je kind of kleinkind mee rennen, maar val je niet onder de verplichte begeleiding? Geen zorgen! Ook voor jullie is er de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief mee te doen. Kies voor het extra volwassen ticket en doe met het hele gezin mee aan de Modderrace. Op deze manier wordt het een echte familyrun!

Begeleiders

Let op: begeleiding van een ouder/verzorger is verplicht. De verplichte begeleiding kun je voor een klein bedrag (€ 3,00) bijboeken. Uiteraard staan ook onze instructeurs op de belangrijkste punten op de route.

Voor de begeleiding geldt:

  • Voor kinderen zonder zwemdiploma is 1 op 1 begeleiding van een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is 1 op 1 begeleiding van een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen vanaf 7 jaar is 1 op 4 begeleiding van een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen vanaf 9 jaar is 1 op 8 begeleiding van een volwassene verplicht.

Aftermovie 2019 modder run

Het is alweer de achtste editie van de Modderrace bij Outdoor Valley! Ieder jaar verschijnen er weer meer enthousiaste kids met hun stoere ouders aan de start. Wat staat je te wachten? Beelden spreken voor zich. Waar wacht je nog op? Koop snel je tickets en we zien jullie binnenkort aan de start van dit modder gezellige evenement!

Wat deze modderrun zo uniek maakt, is de prachtige omgeving in het Hoge Bergse Bos waarin het plaatsvindt. Terwijl je je een weg baant door het modderige parcours, geniet je van de prachtige natuur om je heen.