Modderrace

Modderrace

Ben jij tussen de 4 en de 12 jaar en durf jij de Modderrace van 2,5 kilometer door het Hoge Bergse Bos aan? Kom dan met je vriendjes of klasgenootjes naar de Modderrace! Onderweg kom je meer dan 20 hindernissen en heel veel modder tegen! De race is leuk voor zowel de kleinste kinderen als de wat oudere kids.

Voor de begeleiding van een volwassenen geldt:

  • Voor kinderen zonder zwemdiploma is 1 op 1 begeleiding van een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is 1 op 1 begeleiding van een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen vanaf 7 jaar is 1 op 4 begeleiding van een volwassene verplicht.
  • Voor kinderen vanaf 9 jaar is 1 op 8 begeleiding van een volwassene verplicht.
Datum

Je bent van harte welkom op:

  • zondag 23 juni vanaf 09:30;
  • woensdag 26 juni tussen 13:30 uur en 16:00 uur;
  • vrijdag 28 juni tussen 14:00 uur en 16:00 uur.

Nieuwe startvakken worden geopend op basis van het aantal aanmeldingen.

Prijzen

Als je van te voren boekt, kost de Modderrace €10,95 per kind en er mag één begeleider per kind gratis mee! We raden je aan om van te voren te reserveren, want vol=vol! Koop je kaartje hier!

Kaartjes aan de deur kosten €12,50 per persoon, begeleiders zijn nog steeds gratis. Let op; de meeste tijden zitten vol. Wil je een kaartje aan de deur kopen? Dit kan nog voor de volgende starttijden:

Zondag: 14:30 uur en 15:00 uur
Woensdag: 14:30 uur en 15:00 uur
Vrijdag: 14:00 uur en 15:30 uur

Modderburger

Op zondag 23 juni, woensdag 26 juni en op vrijdag 28 juni bieden we een speciale Modderburger aan, voor of na de race. De Modderburger is een heerlijke kip burger met een grote klodder modder en kost €4,75. Wil je als ouder ook een burger mee-eten? Dat kan! De Modderrace is voor particulieren te boeken via onderstaande knop.

BSO's en basisscholen

Speciaal voor BSO’s en basisscholen is de Modderrace onder begeleiding van Outdoor Valley instructeurs. De race voor BSO’s en basisscholen kan buiten de particuliere tijden plaatsvinden en er zijn verschillende acties om te blijven eten.

Voor meer informatie en reserveren kun je contact opnemen met Milon op 010-5221380 of via milon@outdoorvalley.nl.

Aftermovie 2018

Het is alweer de vijfde editie van de Modderrace bij Outdoor Valley! Ieder jaar verschijnen er weer meer enthousiaste kids met hun stoere ouders aan de start. Vorig jaar maakte we een leuke aftermovie van de race. De beelden spreken voor zich. Waar wacht je nog op? Koop hieronder je ticket en we zien jullie binnenkort aan de start van dit modder gezellige evenement!