Vandaag bereikbaar tot 17:30
Vragen? Bel ons op 010-5221380
  • De leukste obstakels!
  • Veelzijdig terrein
  • Voor jong en oud

Obstacle Run

Obstacle Run

Nog even en het is weer zover! Op 23 oktober 2022 rennen we weer door het Hoge Bergse Bos en trotseren we de leukste obstakels tijdens de Outdoor Valley Obstacle Run. De route van 3 of 6 kilometer zit vol met leuke verrassingen en is geschikt voor jong en oud!

Na de gezellige editie van 2021 waarbij we helaas vanwege Corona geen toeschouwers mochten toe laten, gaan we dit jaar voor een nog gezelligere dag! De Outdoor Valley Obstacle Run heeft dit jaar twee afstanden: 3 en 6 kilometer. De 3 kilometer route is speciaal voor kinderen en ouders. Voor wie op zoek is naar een avontuur vol obstakels is de 6 kilometer een leuke uitdaging! Ook bij de 6 kilometer hebben we naaste de individuele run een speciale family run. Na de run kun je bijkomen en napraten op het terrein van Outdoor Valley onder het genot van een hapje en drankje.

Aanmelden en tickets

Houd jij van avontuur en ben je niet bang voor een beetje modder? Dan moet je hierbij zijn! Binnenkort bestel je hier de tickets voor jouw favoriete afstand. We zien je graag op 23 oktober aan de start van de Outdoor Valley Obstacle Run!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Onze medewerkers staan voor je klaar.
Contact