3 / 6 KM – Family Run

3 / 6 KM – Family Run
Personen
Vanaf 1 ouder en 1 kind
Duur
3 of 6 kilometer

De afstanden 3KM en 6KM van de Outdoor Valley Obstacle Run zijn leuk voor het hele gezin. De 3KM Modderrace is er voor de aller kleinste en staat vooral in het teken van plezier.  De 6KM Family Run is een unieke en leuke manier om samen met je familie te gaan sporten! Het parcours en de hindernissen zijn speciaal ingericht voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar.

We moedigen het maar al te graag aan dat kinderen deze dag van oor tot oor onder de modder komen zitten. Nadat het startschot heeft geklonken ga je samen met je kind(eren) het parcours op. Jullie helpen elkaar over de leuke hindernissen en door de diepe modder. Je hebt elkaars hulp echt nodig. Leef je uit op het te gekke parcours. Een leuke uitdaging voor het hele gezin!

Let op: een standaard Modderrace/Family Run ticket geeft recht op deelname voor twee personen. Tijdens het reserveren heb je de mogelijkheid om hier tot 3 extra personen aan toe te voegen.

 

Goed om te weten:
 • Op 23 oktober 2022
 • 6KM Family Run voor ouders en kids (6 tot 13 jaar)
 • 3KM Modderrace voor ouders en kids (vanaf 6 jaar)
 • Minimaal 1 volwassene van 18+ jaar

6KM Family Run

De Outdoor Valley Family Run is een geweldige ervaring. Schrijf je als duo in of kom met het hele gezin. Kinderen nemen altijd samen met een volwassen begeleider (minimaal 18 jaar) deel aan de race. Met iedere begeleider mogen vier kinderen mee. Het parcours telt tal van leuke hindernissen speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Voorop staat dat je een dag zult beleven om nooit meer te vergeten.

3KM MODDERRACE

De Modderrace is er speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Samen met hun ouders lopen ze het 3KM lange parcours waarin tal van leuke hindernissen en natuurlijke obstakels zijn verwerkt. Maar de grootste uitdaging is misschien wel dat je van top tot teen onder de modder komt te zitten! Plezier gegarandeerd!

Prijzen

Prijzen voor 1 ouders + 1 kind coming soon!

DIT IS WAT JE KRIJGT
 • Startbewijs 3 of 6 KM
 • Garderobe
 • Toilet
 • Parkeren op loopafstand
 • Water en een versnapering

Optioneel:

 • Outdoor Valley BBQ-party

BBQ-party!

Bewegen kost energie en daar krijg je honger van! Na de Outdoor Valley Obstalce Run is het tijd om al jullie sterke verhalen te delen onder het genoeg van een hapje en een drankje. Schuif na de run aan bij de BBQ-party. Het BBQ-pakket wordt aan tafel geserveerd, dat is nog eens zorgeloos BBQen. Het BBQ-pakket bestaat uit 3 stuks vlees, friet en salade (excl. drankjes). Je kunt ook kiezen voor een vegetarisch pakket.

Kosten BBQ-pakket: coming soon!

Aanmelden
Wanneer je je inschrijft voor de Obstacle Run kun je je direct aanmelden voor de BBQ-party! Heb je je al ingeschreven voor de run en zou je alsnog graag willen aanschuiven bij de barbecue? Stuur dan een mail naar events@outdoorvalley.nl en laat weten met hoeveel personen je komt.

  Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer de inschrijvingen open gaan voor de Obstacle Run? Meld je daar hier voor aan!