Openingsweekend

Openingsweekend

Outdoor Valley bestaat 25 jaar. Dat gaan we natuurlijk vieren! De afgelopen 25 jaar hebben wij hard ons best gedaan om de leukste activiteiten, sportlessen en arrangementen te verzorgen. Wat zijn wij trots op het resultaat! Dat willen we met jullie delen tijdens het openingsweekend op 25 en 26 mei!

In het openingsweekend kun je meedoen aan verschillende activiteiten. Op zaterdag 25 mei kun je langskomen voor onze Open dag. Tijdens deze dag vieren we het begin van de zomer en ons hoogseizoen. Tegelijkertijd openen we de deuren van onze nieuwe Berghut. Op de Open dag kun je deelnemen aan activiteiten zoals boogschieten, kanovaren, survivallen, tokkelen en nog veel meer!

De zondag staat in het teken van de Outdoor Valley Obstacle Run. Op 26 mei zal het startschot klinken van deze spectaculaire race. Een leuke en uitdagende run dwars door het Hoge Bergse Bos. De Obstacle Run is geschikt voor jong en oud!

Open dag - 25 mei

Naast dat we het 25-jarig bestaan vieren opent de nieuwe Berghut ook haar deuren. Iedereen is op 25 mei welkom om deel te nemen aan tal van leuke en uitdagende activiteiten. Een dag vol buitenspelen, sportplezier en avontuur!

Programma:
10:00 – Terrein geopend
11:00 – Eerste activiteiten van start
16:00 – Happy Hour
17:00 – BBQ

Activiteiten (GRATIS):
Je kunt deelnemen aan het survivallen, boogschieten, kanovaren, klimmen, tokkelen, arrow battle spelen en mountainbiken. In het kinderdorp kunnen kinderen worden geschminkt, kunnen er ballonnen worden gemoduleerd, kan er worden deelgenomen aan de kleurwedstrijd, worden geknutseld en kunnen kinderen op de foto met onze mascotte Buddy!

Acties tijdens de Open dag

Win-actie!
Maak tijdens de Open dag een selfie, post deze op Instagram met #outdoorvalley #lekkerbuiten en maak kans op een BBQ Arrangement!

Loterij
Je kunt tijdens de Open dag loten kopen bij de verschillende verkooppunten op het terrein. Doe mee en geniet van korting op onze producten!

BBQ-pakket
Vanaf 17:00 uur kun je aanschuiven bij de barbecue. Deze kost €12,50 p.p. en bestaat uit: 3 stuks vlees, friet en salade (excl. drankjes). Via het formulier onderaan de pagina kun jij je inschrijven voor de BBQ-party! Wil je een vegetarisch pakket? Vermeld dit dan graag in de opmerkingen. Let op, je kunt ter plaatse betalen.

Obstacle Run - 26 mei

Om het 25-jarig feestweekend helemaal af te maken is op 26 mei de Outdoor Valley Obstacle Run – Silver Edition. Start met de 3KM, 6KM of 12KM en overwin tientallen hindernissen, dwars door de modder. Om 13:00 uur start de eerste startgroep. Om 17:00 uur is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze BBQ-party. De kosten voor de BBQ-party zijn €12,50. Kan jij niet wachten om mee te doen met de run en de BBQ-party? Koop dan hier alvast je tickets.

Heb je je al ingeschreven voor de run en zou je alsnog graag willen aanschuiven bij de barbecue? Stuur dan een mail naar events@outdoorvalley.nl en laat weten met hoeveel personen je komt.

Aanmelden BBQ-party!

captcha