Outdoor Valley Rally

Outdoor Valley Rally

Ook dit jaar gaat de Outdoor Valley Rally weer plaatsvinden! Een 10-uurs Adventure Race 2.0 door de prachtige natuur van het Rottemerengebied en de drukte van de havenstad Rotterdam. Nature meets Urban!
Outdoor Valley zal op zaterdag 18 mei de racebase zijn van deze wedstrijd. Start je avontuur en race door de prachtige natuur met zicht op de skyline van de stad Rotterdam. Door de vele special tasks tijdens de race zal je smartphone onmisbaar zijn. Challenging en mindblowing!

Wat is precies een Adventure Race?

In teams van 2 personen ga je met behulp van een kaart en kompas zo snel mogelijk opzoek naar verschillende checkpoints. Voor elke etappe binnen de race krijg je een nieuwe kaart met daarop deze checkpoints. Vind jij aan de hand van deze kaart de beste route? Fietsen, lopen, steppen, kanoën, rechtsom, linksom. Alles mag! Wat het slimste is, merk je vanzelf. Het geen dat uiteraard niet mag ontbreken tijdens een Adventure Race zijn de special taks, de race zit er bomvol mee. Wat deze zijn? Dat blijft nog even een verrassing. Je kunt hiermee extra punten verdienen. Het team dat uiteindelijk de meeste punten haalt binnen de snelste tijd, wint de wedstrijd.

Outdoor Valley Rally logo

De omgeving van de Adventure Race

Een groot deel van de race ben je actief in het Rottemerengebied. De Rottemeren is een uniek en veelzijdig recreatiegebied. Het eeuwenoude riviertje de Rotte vormt de ruggengraat van het gebied, waar je als actieve outdoor recreant alles vindt. Midden in dit gebied ligt Outdoor Valley, de basis van deze race. Bij een adventure race waar Nature meets Urban hoort natuurlijk een grote en levendige stad. Naast het prachtige Rottemerengebied race je door de hectiek
van havenstad Rotterdam. De stad aan de Nieuwe maas, lange tijd de grootste havenstad ter wereld en op dit moment nog de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer. Naast de grote haven staat Rotterdam bekend om zijn moderne architectuur.

Mee doen met de Rally

Ga jij op 18 mei deze ultieme uitdaging aan? Inschrijven kan via www.outdoorvalleyrally.nl/inschrijven-2/.