Rotterdam Night Run

Rotterdam Night Run

Op 13 oktober 2018 is het zo ver: de tweede editie van de Rotterdam Night run in het Bergse Bos. Sport, fun en spanning staan hierbij centraal. Deze loop is uniek omdat het 8 kilometer lange parcours verlicht word met mystiek en geluid. Onderweg komen deelnemers sprookjesachtige spektakels tegen. Het parcours is niet overal verlicht, daarom loopt iedere deelnemers met een headlight, lichtgevende armbanden en gloei-sticks.

Terwijl het langzaam donker word, komen de eerste fanatiekelingen binnendruppelen. Enthousiast wikkelen zij zich in lichtgevende decoratie en beginnen met een warming up. Ook de headlights gaan op, nu kan de run gaan beginnen! Om acht uur klinkt het startsein van de eerste wave. De deelnemers rennen joelend het bos in, waar hun een parcours van 8 kilometer staat te wachten. De tweede editie van de Rotterdam Night Run is van start gegaan.

De Rotterdam Night Run is donker maar dat maakt het juist een spannende beleving. De deelnemers rennen tussen de Shotse Hooglanders door, dwars door waterplassen en over bruggen heen. Op verschillende plekken komen ze spectaculaire lichtshows, vuurshows en entertainment tegen. Het sprookjesachtige vol verrassingen parcours is geen meter hetzelfde!

Afterparty
Na de lange tocht gaat het feest nog even door bij Outdoor Valley. De Rotterdam Night Run wordt traditioneel afgesloten met een afterparty waarbij de deelnemers hun hardloopschoenen inruilen voor dansschoenen. Onder het genot van een drankje en gezellige livemuziek kunnen de lopers genieten van hun sportieve prestatie.

De inschrijving is geopend
Schrijf je nu in en ontdek Rotterdam op een avontuurlijke en sportieve manier.

Rotterdam Night Run
Benieuwd naar hoe de Rotterdam Night Run er vorig jaar uit zag? Bekijk de aftermovie!


Programma

Zaterdag 13 oktober 2018

18.30-20.45u Afhalen startnummer, looplampje en T-Shirt (indien besteld)
20.00u Startwave 1
20.15u Startwave 2
20.30u Startwave 3
20.45u Startwave 4
20.30-23.00 Afterparty met live-muziek
23.00u Sluiting tassenafgifte

Wijzigingen onder voorbehoud.