Survivalrun

Survivalrun

Op 13 oktober organiseert Outdoor Valley onder toezicht van de Survivalrun Bond Nederland een spectaculaire Survivalrun door het Hoge Bergse Bos. Met maar liefst vier verschillende afstanden is deze run geschikt voor elke leeftijd. De run staat in het teken van hardlopen, techniek en het trotseren van vele uitdagende obstakels.

In het kader van ons 25 jarig bestaan pakken we dit jaar extra groot uit. Naast onze Obstacle Run Silver Edition organiseren wij dit jaar ook een Survivalrun. Tijdens de run dien je over de vele obstakels te klimmen. Het doel is om jouw polsbandje te behouden! Elk obstakel vormt een nieuwe uitdaging die je moét behalen. Ga jij de uitdaging aan?

De run bestaat uit vier afstanden: de 1, 3, 5.5 of 9 kilometer.

 

Voor de kleinste: 1 KM

Speciaal voor de allerkleinste is er de 1 kilometer. Deze afstand is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar.

Tijdens deze leuke run overwin je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een spannend parcours met leuke hindernisssen. Het wordt een onvergetelijk avontuur in de buitenlucht vol met nieuwe herinneringen.

Meters maken: 3 of 5,5 KM

Heb jij altijd al een keer willen deelnemen aan een Survivalrun, maar vind je de 9 kilomter nog te lastig? Dan is de 3 of 5,5 kilometer iets voor jou! Je kunt meedoen aan de 3 kilometer vanaf 6 jaar. De 5,5 kilomter is geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar.

Verzamel jouw collega’s, familie of vrienden en ga het parcours op. De obstakels zijn uitdagend maar jij weet ze wel te overwinnen! Vermoeid maar voldaan kom jij met jouw bandje nog om over de finish.

Pittige uitdaging: 9 KM

De 9 KM van de Survivalrun is voor echte bikkels! Je kunt al meedoen vanaf 12 jaar.

Het parcours is gevuld met tal van hindernissen en sloten. Tussen de obstakels door zet je jouw conditie op de proef. De heuvels van het Hoge Bergse Bos maken de run een echte klim. Een leuke en uitdagende run voor de echte diehards!

Informatie aanvragen

Inschrijvingen zijn nog niet geopend. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Laat je gegevens achter in de onderstaande formulier.

captcha