Prijs
Vanaf € 59,50 per persoon
Personen
Minimaal 6
Duur
1,5 uur

Kom abseilen van de hoogste kunstmatige klimberg van ons land. De 34,6 meter hoge Monte Cervino is gebouwd naar het evenbeeld van de 4.478 meter hoge Matterhorn in Zwitserland. Het iconische bouwwerk op het terrein van Outdoor Valley is al imposant om te aanschouwen. Naar boven klimmen om er vervolgens zelfstandig vanaf te abseilen zul je niet snel vergeten.

Bij aankomst zullen de instructeurs je begeleiden naar de bijna 35 meter hoge klimberg. Wanneer alle materialen verdeelt zijn is het tijd om naar boven te klimmen. Boven op het plateau geniet je van een prachtig uitzicht over het recreatiegebied het Hoge Bergse Bos.

Na de uitleg is er tijd om te oefenen. Daarna stap je over de rand en houd je zelf letterlijk de touwtjes in handen. Een unieke, spannende, maar vooral fantastische activiteit om nooit meer te vergeten!

Goed om te weten:
  • Onder begeleiding van onze instructeurs
  • Een goede basisconditie is vereist
  • Een activiteit om nooit meer te vergeten
  • Altijd in combinatie met klimmen
  • Minimale leeftijd 12 jaar

Mix & match

Abseilen is goed te combineren met andere activiteiten die Outdoor Valley te bieden heeft. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een geweldige dag van!

Eten en drinken

Combineer abseilen met een stevige maaltijd. Begin de dag met een smakelijk ontbijt, neem een uitgebreide lunchpauze of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook voor een gezellige borrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn als extra optie bij te boeken, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen