Actief met lunch en/of barbecue

Actief met lunch en/of barbecue
Prijs
Vanaf € 36,50 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
Vanaf 1,5 uur

Ga een ochtend, middag of hele dag op pad met je familie of vrienden, maak de dag compleet met een stevige lunch of sluit af met een heerlijke barbecue!

Kies uit één of meerdere activiteiten en ga op pad met een instructeur van Outdoor Valley. Of jullie nu kiezen voor een 1,5 uur of 3 uur actief, jullie maken het uitje compleet met een heerlijke lunch en/of barbecue!

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 8 jaar
  • Je kunt vies en nat worden
  • Met dieetwensen en allergieën kan rekening worden gehouden
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

Dit arrangement is samen te stellen uit de volgende activiteiten:

Arrow Battle, BoogschietenBrug bouwenDisc GolfKanopoloKanovarenKatapult bouwen, SUPpenSurvivallen, Vlotbouwen

Onderstaande activiteiten zijn te boeken tegen een meerprijs:

KlimmenLasergamenMountainbiken, Tokkelen en klimmenPaintball

Het is mogelijk om meerdere activiteiten te kiezen. Begin bijvoorbeeld met een stevige mountainbike tocht om vervolgens de hindernissen in het survivalbos te overwinnen. Of doe het wat rustiger aan en combineer boogschieten met Disc Golf. De dag is volledig naar wens in te vullen!

Lunch of barbecue

Beweging kost energie. Start het uitje daarom met een stevige lunch. Of kies er voor om na de activiteit de verbruikte energie weer aan te vullen. Ongeacht op welk moment jullie de lunch willen inlassen wij hebben een passend aanbod klaarstaan. De barbecue staat als laatste gepland. Vlees, salades, patat, stokbrood en sausjes, aan alles is gedacht. De muziek en het uitzicht maken het plaatje compleet. Dit arrangement is te boeken met een lunch of barbecue. De vanaf prijs geldt voor de combinatie één activiteit met Valley Lunch.

Samen met jullie stellen we graag een onvergetelijk dagje weg samen. Neem direct contact op met Sofie om de mogelijkheden door te spreken.    Informatie aanvragen