Adventure Race

Adventure Race
Prijs
Vanaf € 59,50 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
3 uur

Maak kennis met de Adventure Race! Een actieve en uitdagende middag in de buitenlucht waarbij je in teams op pad gaat.

De instructeur wijst jullie de weg zodat jullie je volledig kunnen richten op het avontuur. Jullie beginnen het avontuur met 7 kilometer mountainbiken, daarna 2 kilometer trailrunnen en vervolgens 2 kilometer kanovaren. Als afsluiting trotseren jullie in het survivalbos verschillende hindernissen. Jullie klimmen, kruipen, slingeren, alleen of samen, over of door de sloot. Drie uur later komen jullie moe maar voldaan terug bij Outdoor Valley.

Voor deelname aan deze activiteit is een redelijke conditie van de deelnemers vereist. Hebben jullie doorzettingsvermogen, kennis van mountainbiken en geen watervrees? Dan dagen we je uit om mee te doen!

 

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 16 jaar
  • Minimale lengte voor het mountainbiken is 1,60m
  • Je kunt vies en nat worden
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

Als je energie over hebt, kun je de Adventure Race combineren met verschillende activiteiten. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een geweldige dag van!

Eten en drinken

Maak de dag compleet met een heerlijke maaltijd. Denk aan een heerlijk ontbijt, stevige lunch of afsluitende barbecue. Ook voor een gezellige borrel kun je terecht bij Outdoor Valley.

Onze horeca producten zijn als extra optie bij te boeken, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen