Interactieve challenge

Interactieve challenge
Prijs
Vanaf € 47,50 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
2,5 uur

Ping! Jullie hebben een nieuw bericht ontvangen op de tablet. De locaties zijn bekend en met behulp van GPS gaan jullie op pad.

Op de juiste locatie aangekomen kun je de vraag of opdracht activeren. Met het goed beantwoorden van vragen scoren jullie punten. Dat jullie kunnen zien wat de stand van de andere teams is, maakt dit avontuur extra spannend! Tot ineens de punten verdwijnen… het laatste half uur gaat in en de tussenstand is onzichtbaar. Laat je niet verrassen door de uitslag van de spannende interactieve challenge!

Maak de challenge nog leuker door jullie eigen vragen in te sturen. Hoe goed ken jij je vrienden en familie?

Goed om te weten:
  • Minimale leeftijd 16 jaar
  • 30 min. uitleg + 2 uur challenge
  • Je kunt vies en nat worden
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om de interactieve challenge met andere activiteiten te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een fantastische dag van!

Eten en drinken

Maak de dag compleet met een heerlijke maaltijd. Begin de dag met een stevig ontbijt, neem een uitgebreide lunchpauze of sluit af met een heerlijke barbecue. Geen grote trek? Je kunt bij Outdoor Valley ook heerlijk borrelen.

Onze horeca producten zijn als extra optie bij te boeken, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen