Ouder & kind weekend

Ouder & kind weekend
Prijs
Vanaf € 125,00 voor 1 ouder + 1 kind
Personen
vanaf 2 personen
Duur
2 dagen + 1 overnachting

Tijdens het Ouder & kind Avonturenweekend beleef je een uniek weekendje samen weg. Met je zoon of dochter, met je tante of stoere broer. Met wie durf jij dit weekend aan?

Een weekend vol avontuur! Tijdens het Ouder en Kind avonturenweekend staan alle activiteiten in het teken van avontuur. Samen gaan jullie op pad, van boogschieten tot hutten bouwen. Van kanoën tot survivallen. En van kamperen tot marshmallows roosteren boven het kampvuur. En nog veel meer! Bij het weekend zitten niet alleen de activiteiten overdag maar ook een avondprogramma met een interactieve speurtocht in het Hoge Bergse Bos. Liever chillen na alle activiteiten? Geen probleem kom dan gezellig een spelletje doen aan tafel bij ons in de Berghut.

 

Het ouder & kind weekend is volgeboekt ! We zijn nu aan het kijken of er nog een nieuwe datum beschikbaar komt, houd hiervoor de website in de gaten.

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 8 jaar
  • Incl. activiteiten, overnachting + ontbijt
  • Excl. lunch en avond eten
  • Een avontuurlijke mini vakantie
  • Douches en kleedkamers aanwezig
Extra info

Activiteiten
Tijdens het Avonturenweekend heb je twee dagen onbeperkt toegang (10:00 uur – 18:00 uur) tot alle activiteiten die het Avonturenpark te bieden heeft.

Diner
Na een dag vol avontuur is het natuurlijk ook tijd voor een welverdiende maaltijd. Graag nodigt Restaurant de Berghut jullie uit om te genieten van een heerlijk huisgemaakt diner. Maar voel je ook vrij om ergens in de omgeving een hapje te eten.

Kamperen
Tijdens het weekend mag je kamperen in je eigen tent op het terrein van Outdoor Valley. Geen eigen tent of liever een tent huren geen probleem. In Samenwerking met de Vrijbuiter, kan je ook een basis kampeer uitrusting huren bij het Avonturenweekend.

Prijsoverzicht

1 volw + 1 kind (eigen tent) 1 ouder + 1 kind (huur tent) extra kind extra volw
€125.00 €137.00 €50.00 €56.00