Trabant Tour

Trabant Tour
Personen
Minimaal 4
Duur
3 uur

Tijdens de Trabant Tour stappen jullie in een nostalgische Trabant en maken jullie kennis met het Rottemerengebied. Na de uitleg en een proefrondje gaan jullie zelfstandig op pad.

De tour gaat van start vanaf de parkeerplaats bij Outdoor Valley. De bijrijders zijn verantwoordelijk voor de juiste route, welke u meekrijgt in het routeboek. Geniet onderweg van het prachtige natuurgebied. Bij terugkomst op Outdoor Valley is er gelegenheid tot een lunch, borrel of barbecue.

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Als bestuurder is een rijbewijs verplicht
  • Inclusief uitleg
  • In één Trabant is er plaats voor 4 personen

Mix & match

Maak van de Trabant Tour een compleet dagje uit. Onderweg is het mogelijk om verschillende teamopdrachten te spelen. Uiteraard is het ook mogelijk om de Trabant Tour met andere activiteiten te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Eten en drinken

Maak de dag compleet met een heerlijke maaltijd. Begin de dag met een stevig ontbijt, neem een uitgebreide lunchpauze of sluit af met een heerlijke barbecue. Geen grote trek? Je kunt bij Outdoor Valley ook heerlijk borrelen.

Onze horeca producten zijn als extra optie bij te boeken, bekijk hier het aanbod.