Prijs
Voor € 6,50
Personen
Vanaf 1 persoon
Duur
Vanaf 1 uur

Disc golf is een leuke activiteit welke bestaat uit een combinatie van frisbeeën en golf. Loop het prachtige parcours en gooi om de beurt de frisbees in de doelen.

Jullie verlaten Outdoor Valley en gaan op zoek naar de eerste basket. Deze metalen manden, waar de disc in gegooid moet worden, staan tussen de bomen en struiken rondom Outdoor Valley. Loshangende kettingen boven de mand remmen je aankomende frisbee zodanig af, dat deze hierdoor – met een beetje geluk – in de mand valt.

Met behulp van de verhuur flyer zijn de Disc Golf baskets makkelijk te vinden. Achterop de flyer vind je een scoreformulier wat je kunt gebruiken om het aantal worpen bij te houden. De flyer kun je ophalen bij de horeca. Je kunt deze activiteit ook boeken met begeleiding van een instructeur.

 

Goed om te weten:
  • Een ontspannen activiteit
  • Onder de 16 jaar is schriftelijke toestemming van ouder/verzorger verplicht
  • Zelfstandig

Prijzen

1ste uur Extra uur
€7,50 €4,50
Mix & Match

Je kunt deze activiteit uitstekend combineren met andere zelfstandige activiteiten of met een activiteit onder begeleiding. Kijk bij activiteiten om te zien welke combinatie het beste bij jou past! Daarnaast kun je ook altijd plaatsnemen op het terras of in het Restaurant de Berghut.

    Informatie aanvragen