Mountainbike verhuur

Mountainbike verhuur
Prijs
Vanaf € 28,50 per mountainbike
Personen
Voor 1 persoon
Duur
Vanaf 2 uur

Ga voor een mooie rit op de mountainbike door het Hoge Bergse Bos of kies voor het 7 kilometer lange single-track mountainbikeparcours! Het parcours kent snelle afdalingen, steile klimmen, maar ook enkele vlakke gedeeltes.

Het mountainbikeparcours ligt iets ten noorden van Rotterdam en begint en eindigt bij Outdoor Valley. De route wordt aangeduid doormiddel van het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes) op zwarte paaltjes. Door de grote hoogteverschillen en technische elementen is het parcours uniek in de regio en een uitdaging voor iedere mountainbiker. Bekijk ook eens onze mountainbike cursussen en clinics.

Al onze mountainbikes zijn van het merk Cube en voorzien van platte atb-pedalen, schijfremmen, voorvork vering en een shimano schakelgroep.

LET OP: In verband met Festival de Achtertuin op 20 juli 2024 is het op vrijdag 19 juli en zaterdag 20 juli niet mogelijk om gebruik te maken van onze verhuurartikelen. Vanaf zondag 21 juli zijn we weer gewoon open voor het huren van een mountainbike.

Goed om te weten:
  • Minimale lengte voor mountainbiken 1,60 m.
  • Inclusief helm
  • Onder de 16 jaar is schriftelijke toestemming van ouder/verzorger verplicht
  • Zelfstandig
  • Dag huur ook mogelijk

Prijzen vanaf

1ste 2 uur Extra uur
€28,50 €12,50

Prijzen zijn inclusief fietshelm.

Mix & Match

Je kunt deze activiteit uitstekend combineren met andere zelfstandige activiteiten of met een activiteit onder begeleiding. Kijk bij activiteiten om te zien welke combinatie het beste bij jou past! Daarnaast kun je ook altijd plaatsnemen op het terras of in het Restaurant de Berghut.