Sloep

Sloep
Prijs
Vanaf € 75,00 per uur
Personen
Vanaf 8 persoon
Duur
Vanaf 2 uur

Outdoor Valley beschikt over twee grote sloepen onder de naam Rotterdam is Hot. Een sloep huren kan met of zonder schipper. Stap aan boord en geniet van de prachtige natuur van het Rottemerengebied.

Het huren van een sloep is mogelijk. We hanteren aangepaste voorwaarden in verband met de geldende coronamaatregelen. Voor meer informatie bezoek je onze website RotterdamisHot.nl.

De sloepen van Rotterdam is Hot zijn geschikt voor maximaal 20 personen. Vaar je liever met een ervaren schipper? Dan hebben er, naast de schipper, 12 mensen plaats aan boord. Onze thuishaven bevind zich ter hoogte van Outdoor Valley Wintersport (Rottebandreef 10). Stap je liever ergens anders op, dan zorgen wij ervoor dat de sloepen ter plaatsen komen.

Onderweg kun je jezelf verwennen met verschillende hapjes en drankjes of maak gebruik van de barbecue.

Goed om te weten:
  • Met of zonder schipper
  • Tot 20 personen per sloep
  • Opstappen waar het jou het beste uitkomt
  • Barbecueën op de sloep tijdens de vaart
Onze sloepen

Rotterdam is Hot vaart met twee grote sloepen. Aan boord is er ruimte voor 20 personen. Naast voldoende zitgelegenheid kan er voor in de sloep languit genoten worden van de zon.

In het midden van de sloepen staat een lange tafel met een barbecue erop. Aan boord is er voldoende ruimte om drank koel te kunnen bewaren.

Mix & match

Sloep huren is goed te combineren met andere activiteiten die Outdoor Valley te bieden heeft. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een geweldige dag van!

Eten en drinken

Geniet tijdens de vaart van een smakelijke lunch of heerlijke barbecue. Ook zijn er tal van extra’s bij te boeken voor een uitgebreide borrel aan boord.