Vrijgezellenfeest mannen

Vrijgezellenfeest mannen
Prijs
Vanaf € 52,50 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
3 uur

Welkom bij het avontuur van je leven! Ben je klaar om je innerlijke krijger los te laten en samen met je beste vrienden of vriendinnen een dag te beleven vol adrenaline? Dit is niet zomaar een vrijgezellenfeest; dit is een test van moed, kracht en kameraadschap.

We beginnen de dag zoals echte krijgers dat doen: door het ijskoude water te trotseren om ons avontuur te starten op het survivaleiland. Voel de rillingen en laat je hart sneller kloppen, want dit is slechts het begin. Nadat we onszelf hebben drooggestampt, is het tijd voor een oeroude traditie: bijlwerpen. Onder luid gejuich en het geluid van bijlen die de roos raken, laten we zien dat wij de meester zijn van de bijl.

Jagen zit in ons bloed. Gewapend met bugsgeweren richten we ons op verschillende targets. Focus, adem in, richt en… schiet! Wie van jullie heeft het scherpste oog en de vastste hand? Dan gaan we het bos in. Hier wachten de meest uitdagende hindernissen op ons. Samenwerken is de sleutel om deze te overwinnen. Dit is geen gewone wandeling; dit is een strijd tegen de natuur.

Onderweg verzamelen we palen en tonnen. Aan het einde van ons avontuur bouwen we met onze eigen handen een vlot om de terugweg over het water te trotseren. Dit is waar creativiteit en kracht samenkomen. Terug bij Outdoor Valley worden we beloond met een welverdiende (non)alcoholische versnapering. We heffen het glas en proosten op ons avontuur, op vriendschap en op de toekomst.

Are you ready? Laat je innerlijke krijger los en beleef het ultieme vrijgezellenfeest voor mannen (en vrouwen). Kom naar Outdoor Valley en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

HOOAH!!!

Goed om te weten:
  • Vanaf 9 personen is de vrijgezel gratis
  • Inclusief bittergarnituur
  • Shotje na afloop inbegrepen
  • Persoonlijke begeleiding van een instructeur
  • Je wordt vies en nat
  • Warme douches na afloop
  • Restaurant en terras op eigen locatie

Proost na het mannen vrijgezellenfeest!

Nadat alle activiteiten van dit mannen vrijgezellenfeest erop zitten en jullie je opgefrist hebben staat er een bittergarnituur voor jullie klaar. Proost met elkaar en praat na over wat jullie hebben meegemaakt.

Voor degenen die willen blijven eten is er speciaal voor dit vrijgezellenfeest een Echte Mannen Barbecue samengesteld bestaande uit: drie stuks echte mannen vlees, één hele vis (per 3 personen), diverse salades, patat, stokbrood met kruidenboter, tapenade en sausen. Je kunt hierbij de drank afkopen of per glas bestellen. Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Bekijk hier het horeca aanbod van Restaurant de Berghut.

Willen jullie op zaterdag of zondag komen? Dan kan je makkelijk online reserveren via de button hieronder.

Willen jullie op een doordeweekse dag het vrijgezellenfeest vieren of het programma uitbreiden met bijvoorbeeld een barbecue? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.