Vrijgezellenfeest sportief

Vrijgezellenfeest sportief
Prijs
Vanaf € 47,50 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
3 uur

Ga deze uitdaging aan en beklim de wanden van de ruim 34 meter hoge Monte Cervino. Tijdens het vrijgezellenfeest sportief wordt klimmen gecombineerd met een tocht door het survivalbos.

Na de eerste activiteit staat er een lekker bittergarnituur voor jullie klaar, jullie zullen de energie nodig hebben voor de volgende activiteit. Het survivalbos! Klim, ren, duik en kruip door het bos, de modder en de sloot. Gegarandeerd een goede activiteit voor jullie vrijgezellenfeest!

Goed om te weten:
  • Inclusief bittergarnituur
  • Vanaf 9 personen is de vrijgezel gratis
  • Je kunt vies en nat worden
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen
  • Onder begeleiding van een instructeur

Proost na het sportieve vrijgezellenfeest!

Nadat alle sportieve activiteiten erop zitten en jullie je hebben opgefrist is het tijd voor een drankje en een toost op de vrijgezel!

Voor degenen die willen blijven eten is dit vrijgezellenfeest goed te combineren met een lunch of barbecue. Je kunt hierbij de drank afkopen of per glas bestellen. Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Bekijk hier het  horeca aanbod van Restaurant de Berghut.

 

Willen jullie op zaterdag of zondag komen? Dan kan je makkelijk online reserveren via de button hieronder. Willen jullie op een doordeweekse dag het vrijgezellenfeest vieren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.