Vrijgezellenfeest voor Bikkels

Vrijgezellenfeest voor Bikkels
Prijs
Vanaf € 62,50 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
3 uur

Dit is een vrijgezellenfeest voor Bikkels! Een actieve en uitdagende middag in de buitenlucht. De instructeur wijst jullie de weg zodat jullie je volledig kunnen richten op het avontuur.

Jullie beginnen het avontuur met 7 kilometer mountainbiken, daarna 2 kilometer trailrunnen en vervolgens 2 kilometer kanovaren. Als afsluiting trotseren jullie in het survivalbos verschillende hindernissen. Jullie klimmen, kruipen, slingeren, alleen of samen, over of door de sloot. Drie uur later komen jullie moe maar voldaan terug bij Outdoor Valley.

Voor deelname aan dit vrijgezellenfeest is een redelijke conditie van de deelnemers vereist. Hebben jullie doorzettingsvermogen, kennis van mountainbiken en geen watervrees? Dan dagen we je uit om mee te doen!

Goed om te weten:
  • Inclusief bittergarnituur
  • Vanaf 9 personen is de vrijgezel gratis
  • Minimale lengte voor mountainbiken is 1.60 m.
  • Je zal vies en nat worden
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen
  • Onder begeleiding van een instructeur

Proost!

Nadat jullie je opgefrist hebben is het tijd voor een drankje. Proost met elkaar en en praat na over wat jullie hebben meegemaakt.

Voor degenen die willen blijven eten is dit vrijgezellenfeest goed te combineren met een lunch of barbecue. Je kunt hierbij de drank afkopen of per glas bestellen. Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Bekijk hier het  horeca aanbod.

Willen jullie op zaterdag of zondag komen? Dan kan je makkelijk online reserveren via de button hieronder. Willen jullie op een doordeweekse dag het vrijgezellenfeest vieren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.