Help Outdoor Valley: kom kanovaren, suppen, wat drinken, MTB-en, etc.

21 april 2018
Help Outdoor Valley: kom kanovaren, suppen, wat drinken, MTB-en, etc.

Zoals de meeste hebben gelezen woedde er op vrijdag 20 april een grote brand in de Berghut van Outdoor Valley. Tot ons verdriet is de Berghut hierdoor verloren gegaan. Ondanks dat blijft Outdoor Valley gewoon open!

Trots en ontroerd
We zijn trots en ontroerd door ons team dat de schouders er onder heeft gezet en een dag na de brand al weer elf club trainingen en achttien groepen begeleid heeft. Veel mensen bieden hun hulp aan en steken ons een hart onder de riem met lieve woorden. Dat is hartverwarmend en geeft ons veel steun.

Hoe kan je helpen?
Zaterdag werden we door meerdere personen aangesproken die ter plekke hun hulp aanboden. De telefoon en email staan roodgloeiend en overvol met verzoeken om te helpen. Dat er mensen zijn die vrij willen nemen van hun werk om ons te ondersteunen ontroerd ons en motiveert ons om vooral door te gaan. Op dit moment help je ons het meest door gewoon te komen. We zijn open! We draaien! Dus kom sporten, kanoën, suppen, mountainbiken of gewoon wat drinken en geniet van de zon en onze prachtige locatie. Dit weekend maken we inzichtelijk wat er verder moet gebeuren voor de wederopbouw. Daar kunnen we t.z.t. zeker hulp bij gebruiken. De informatie hierover volgt nog.

Kan je vandaag niet?
Kom dan morgen, volgende week of over twee weken. Maar kom! Boek een kinderfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een feestje zonder reden en laat ons doen waar we goed in zijn!

Dankjewel!
Ondanks dat op dit moment niet iedereen kan helpen, helpt alleen het aanbod om te helpen al enorm. Op dit moment willen we in het bijzonder de hulpdiensten, het Noords Centrum, Klimcentrum Monte Cervino, Outdoorpro, Keurslager de Rooij, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Rottemeren en Gemeente Lansingerland ontzettend bedanken voor hun geboden hulp vrijdag! Daarnaast zijn wij gezegend met een fantastisch team dat vrijdag al direct massaal voor het buitensportcentrum en elkaar klaarstond.

Klik hier voor eerdere berichtgeving en veelgestelde vragen.