FAQ

FAQ
Algemeen

Op 23 oktober 2022 organiseert Outdoor Valley de Obstacle Run. Met 2 verschillende afstanden is er een passend avontuur voor iedereen.

Bij Outdoor Valley: Hoeksekade 141 te Bergschenhoek. De run loopt door het Hoge Bergse Bos, een mooi natuurgebied onder de rook van Rotterdam.

Je kunt al meedoen aan de 6 kilometer Adventure Run vanaf 12 jaar. De 6 kilometer Family Run en de 3 kilometer Modderrace is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar + 1 ouder van minimaal 18 jaar.

€24,99 p.p. voor de 3KM Family Run - bij aanschaf van 4 tickets is de 5e persoon gratis (minimaal 1 volwassene)
€36,00 p.p. voor de 6KM Family Run - bij aanschaf van 4 tickets is de 5e persoon gratis (minimaal 1 volwassene)
€36,00 p.p. voor de 6KM Obstacle Run

Omdat het parcours ook uit waterhindernissen bestaat en wij de veiligheid van onze deelnemers willen waarborgen is een zwemdiploma verplicht.

Ja, wij hebben douche- en omkleedgelegenheden. Toch vragen we deelnemers om zich, om drukte in de kleedkamers te voorkomen, zo veel mogelijk thuis al om te kleden.

Inschrijven

De inschrijvingen zijn geopend! Inschrijven kan via onze website.

Helaas is het niet mogelijk om een deelname te annuleren als je staat ingeschreven. Het is wel mogelijk om je startbewijs over te dragen aan een andere deelnemer. De administratiekosten hiervan zijn €5,-. Artikel 18 uit de consumentenvoorwaarden van de VeBON is niet van toepassing op de kaartverkoop van de Outdoor Valley Obstacle Run.

Kun je zelf door omstandigheden niet meer meedoen aan de Outdoor Valley Obstacle Run, maar heb je iemand gevonden die jouw e-ticket wil overnemen? Voor € 5,- kun je het ticket officieel overdragen aan iemand anders. Stuur hiervoor een e-mail naar events@outdoorvalley.nl.

Voor vragen over je inschrijving en de run kan je contact opnemen met Outdoor Valley via events@outdoorvalley.nl.

Voorbereiding

Wij raden je aan om lichtgewicht kleding te dragen. Een lange tight en t-shirt zijn perfect. We adviseren je de weersomstandigheden in de gaten te houden en je daarop te kleden. Wij garanderen dat al je kleding nat en modderig zal worden.

Loop met normale hard-/trailloopschoenen, spikes zijn verboden. Het dragen van schoenen is verplicht. Je schoenen zullen nat en vies worden.

Meer informatie

Voor beiden runs heb je kracht en uithoudingsvermogen nodig. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden lopen en onderweg trotseer je uitdagende hindernissen. Bij een survivalrun zijn de hindernissen echter een stuk technischer dan bij een obstacle run. Hierbij is het beheersen van bepaalde klimtechnieken vereist, met pure kracht zijn deze niet allemaal te overwinnen. Om de finishtijd mee te laten tellen voor het eindklassement, zul je bij een survivalrun alle hindernissen moeten halen. De obstacle run kent alleen maar winnaars, er zal dan ook geen tijdregistratie zijn. Ben je bekend met de survivalsport en de technieken die hierbij horen en heb je zin in een uitdagende survivalrun? Doe dan mee aan onze survivalrun op 16 oktober. Kom je vooral om plezier te maken en om leuke obstakels te overwinnen? Doe dan mee aan de Obstacle Run op 23 oktober. Hiervoor is ervaring dus niet vereist.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over de Outdoor Valley Obstacle Run? Volg Outdoor Valley op Facebook en Instagram.

Staat je vraag er niet tussen, stuur dan een e-mail naar events@outdoorvalley.nl.

We zijn altijd opzoek naar vrijwilligers! Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie over de werving van de vrijwilligers of meld je direct aan via deze pagina

Ja! Dit jaar hebben we weer Obstacle Run shirts! Nieuw bij deze editie is dat je shirt is inbegrepen bij de inschrijving. Let op: dit is een FINISHER t-shirt, welke je zal ontvangen bij de finish. Neem dus zelf een ander shirt mee om in te lopen!

Corona

Wij houden rekening met de geldende Corona-maatregelen op het moment van de run.