In goede handen

03 mei 2021
In goede handen

Jaarlijks worden al onze instructeurs voorzien van een EHBO diploma, maar als buitensportbedrijf blijft het niet alleen bij een theorietoets en een les in een klaslokaal.

Survival and Resilience
In de buitensport ben je in een crisis situatie als instructeur op jezelf en je collega’s aangewezen. Tijdens de trainingsdagen leren de instructeurs door middel van ‘hard skills’ en ‘soft skills’ nog beter op zichzelf en elkaar te vertrouwen. Onder leiding van Christo Motz gaan de instructeurs aan de slag buiten. Naast de Outdoor First AID besteden ze ook tijd aan reanimatie, noodcommunicatie, samenwerking en probleemoplossend werken. Het klaslokaal is altijd buiten en de opdrachten worden in het werkveld uitgevoerd. Kortom aan de klimberg op het water of in het veld.

Samenwerken is cruciaal. De individuele veerkracht en inzet vormt de basis. In complexe scenario’s organiseren de instructeurs reddingswerkzaamheden om hun vaardigheden te vergroten. Zo staan ze altijd klaar om in nood de eerste hulpverlening te starten. Christo Motz traint al vele jaren ons personeel in spoedeisende hulp, brand, ontruiming en crisisbeheersing.

Welkom buiten, wij staan altijd voor je klaar!