Kinderfeestje Robin Hood

Kinderfeestje Robin Hood
Prijs
€ 23,50 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
1,5 uur

Leer boogschieten en overwin de obstakels in het survivalbos tijdens het kinderfeestje Robin Hood.

Boogschieten is een concentratiesport, daarom legt de instructeur alles stap voor stap uit. Na het boogschieten mogen alle remmen los op het survivalparcours. Al klimmend, slingerend en zwaaiend gaan jullie op avontuur en vinden jullie je weg door het survivalbos.

Je kunt dit kinderfeestje zelf boeken. Klik op ‘Boek het kinderfeestje Robin Hood’ en maak er een onvergetelijke verjaardag van!

Goed om te weten:
  • Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
  • Zwemdiploma verplicht
  • Je kunt vies en nat worden
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen
  • Onder begeleiding van een instructeur

Maak jouw feestje onvergetelijk

Als je na het feestje nog lang niet moe bent, kun je dit kinderfeestje combineren met andere activiteiten. Zoef over het water vanaf via onze 80 meter lange tokkelbaan, bouw met balken, touwen en tonnen je eigen vlot of spring met zijn allen in een enorme kano en vaar zoals de indianen vroeger deden.

Daar krijg je trek van

Van een middag vol avontuur en plezier krijg je reuze trek. Boek daarom taart en ranja vooraf en bestel er tot slot nog een feestmaal bij! Je kunt kiezen uit patat, pizza of een kinderbarbecue. Of rooster als een echte Robin Hood marshmallows en knakworstjes boven het kampvuur. Uiteraard krijgen jullie hier een lekker glaasje ranja bij.