Kinderfeestje snowboarden

Kinderfeestje snowboarden
Prijs
Voor € 13,95 p.p.
Personen
Minimaal 6
Duur
50 minuten

Op je verjaardag doe je iets wat jij het liefste doet. Ben je gek van de sneeuw en snowboarden? Dan kom je natuurlijk naar Outdoor Valley Wintersport voor een kinderfeestje snowboarden!

Voor het feestje start krijgen jullie snowboardschoenen, een snowboard en een helm van de snowboardleraar. Samen met hem of haar gaan jullie de piste op. Ongeacht of jullie al vaker hebben geboard of voor de allereerste keer de piste op gaan, we maken er een onvergetelijk avontuur van.
Wil je liever enkel de activiteit boeken zonder patatmaal of pannenkoekmaal? Dan kost het kinderfeestje € 13,95 p.p.

Goed om te weten:
 • Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
 • Met of zonder ervaring
 • Onder begeleiding aan een snowboardleraar
 • Inclusief patat en ranja na afloop
 • Zorg voor goede kleding en handschoenen
 • Locatie: Outdoor Valley Wintersport

Maak jouw feestje onvergetelijk

Als je na een uur snowboarden nog niet moe bent, kun je dit kinderfeestje combineren met andere activiteiten. Zoef met een band zo snel mogelijk van de berg af. Ga zo snel mogelijk naar beneden in de Fun baan of hang in de scherpe bochten van de Extreme baan. Het tuben is perfect te combineren met het kinderfeestje snowboarden.

Daar krijg je trek van

Van een middag snowboarden krijg je reuze trek. Daarom staat na de activiteit een grote kan ranja en friet klaar. Is dat niet voldoende? Dan kun je vooraf verschillende snacks, een zakje chips of partybag bijboeken. Of start het feestje met een volle buik en reserveer een heerlijke slagroomtaart!

  Boek hier het kinderfeestje

  Gegevens contactpersoon (ouder/verzorger)

  Gegevens kinderen