Kinderfeestje snowboarden

Kinderfeestje snowboarden
Prijs
Voor € 13,95 p.p.
Personen
Minimaal 6
Duur
50 minuten

Op je verjaardag doe je iets wat jij het liefste doet. Ben je gek van de sneeuw en snowboarden? Dan kom je natuurlijk naar Outdoor Valley Wintersport voor een kinderfeestje snowboarden!

Voor het feestje start krijgen jullie snowboardschoenen, een snowboard en een helm van de snowboardleraar. Samen met hem of haar gaan jullie de piste op. Ongeacht of jullie al vaker hebben geboard of voor de allereerste keer de piste op gaan, we maken er een onvergetelijk avontuur van.
Wil je liever enkel de activiteit boeken zonder patatmaal of pannenkoekmaal? Dan kost het kinderfeestje € 13,95 p.p.

Goed om te weten:
 • Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
 • Met of zonder ervaring
 • Onder begeleiding aan een snowboardleraar
 • Inclusief patat en ranja na afloop
 • Zorg voor goede kleding en handschoenen
 • Locatie: Outdoor Valley Wintersport

Maak jouw feestje onvergetelijk

Na alle beweging en plezier, knort je maag vast als een hongerige leeuw! Maak je geen zorgen, want in het Restaurant De Pannenkoekhut is het tijd voor het Smulmoment*! Een tafeltje is al voor jullie gereserveerd en het eten en drinken staan klaar om jullie te verwennen. Last van keuzestress? Ga je voor krokante frietjes met een smakelijke snack of ga je voor een overheerlijke pannenkoek met poedersuiker of stroop?

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook onbeperkt smullen**! Wat betekent dat? Nou, we blijven de patat of pannenkoeken en ranja bijvullen zodra je erom vraagt. Dus als je nog meer lekkers wilt, hoef je alleen maar de ober te roepen en wordt je buikje op magische wijze weer gevuld. Genoeg lekkers om alle hongerige magen tevreden te stellen. Eet smakelijk! 🥞🍟

*Smulmoment: Portie frites en één snack naar keuze of één grote pannenkoek met stroop of poedersuiker en een glas ranja.
**Onbeperkt smullen: Onbeperkt frites en één snack naar keuze of maximaal 3 pannenkoeken per persoon met stroop of poedersuiker en onbeperkt ranja.

  Boek hier het kinderfeestje

  Gegevens contactpersoon (ouder/verzorger)

  Gegevens kinderen